Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fotel masujący

Polecane posty

Gość gość

Może ktoś ma i wypowie się czy warto go kupić. Mam okropne nocne bóle kręgosłupa, a zauważyłam, że masaż mi pomaga

Gość gość
...........

Gość gość
kup ale nie o taki masaż chodzi z czasem się przekonasz.Chodziłem do ludzi naprawdę bogatych masować ,w domu stał fotel za taką kasę niezłe autko by kupił a i tak w końcu byłem niezbędny.Owszem to nie reguła zdarzają się wyjątki jeśli w ogóle na wyjątek można liczyć.

Gość Mateusz444
Ja mam fotel masujący niemieckiej marki Home-Deluxe i uważam, że jest to jeden z moich najlepszych zakupów. Ulga po ciężkim dniu pracy nie do opisania:) Polecam odwiedzić sklep polskiego przedstawiciela marki www.home-deluxe.pl

Gość gość
Bardzo fajną funkcją w niektórych fotelach jest funkcja podgrzewania, na obolałe plecy to błogosławieństwo. Mam też własnie fotel masujący Home-Deluxe model Sueno i kosztował tylko coś ok 3 tys, więc za takie pieniądze naprawdę warto!

Gość gość
Jak chodzisz regularnie na masaże to faktycznie warto przemyśleć zakup fotela Pro – Wellness, bo masz sprzęt zawsze pod ręką. Fotel zajmuje trochę miejsca, więc warto się zastanowić też pod kątem organizacyjnym. U mnie fotel tej marki się sprawdza u całej rodziny. Jak zaczynasz masaż to ciało ustawiasz w idealnej pozycji relaksu. Myślę, że dzięki takim wynalazkom można również uniknąć kontuzji.

Gość gość
Przez ostatnie osiem lat siedziałem non stop przed komputerem. Robota. Niestety w ostatnim roku barki siadły. Nie mogłem usiedzieć więcej niż dwie godziny. Inwestowałem w klękosiad, nie dałem rady wysiedzieć też na nim. Sprawdził się fotel do masażu zamiast drogiej rehabilitacji. Mam bardzo dobry fotel od Pro-Wellness. Można rozłożyć na raty bez problemu. Przyjeżdżają, montują, wyjaśniają zasady działania, jest pięć lat gwarancji, więc to bardzo dobrze świadczy o producencie.

Gość gość
Różne firmy handlują teraz tymi fotelami do masażu. Ja osobiście mogę doradzić markę Prohealth,wiedzą co sprzedają, potrafią doradzić i objaśnić w jaki sposób taki masaż ma faktycznie pomóc. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, jasne warunki cenowe, dostawa w cenie, tak samo nie kazali sobie dodatkowo płacić za wniesienie i ustawienie foteli. A kupowaliśmy do naszego ośrodka dwa modele C3300 i C900, na stronie https://www.prohealth.pl/ są porządnie opisane oba.

Gość gość
Zarabiam dość nieźle na wprowadzeniu fotela masującego https://www.prohealth.pl/relax-wypoczynek/fotele-masujace/fotel-z-masazem-na-monety.html. Masuję osobiście, ale mam też ten fotel i klienci, którzy chcą jeszcze trochę się zrelaksować chętnie właśnie korzystają. Fotel ergonomiczny, mocno zautomatyzowany, nie mam z nim problemów serwisowych. Pod złotówki zoptymalizowany.

Ja korzystałam do tej pory z regularnych masaży w gabinecie masażu. Mam schorzenie kręgosłupa i muszę. Jednak ze względu na koszty zabiegów, na które jak na razie muszę  chodzić, zdecydowałam się na zakup fotela. Myślę, że inwestycja się szybko zwróci, a efektu są widoczne . Czuję się świetnie, nawet lepiej niż po zabiegach, bo mogę korzystać z fotela tyle razy dziennie, ile tylko zechcę. Moim zdaniem warto nabyć taki fotel. Kupiłam go tutaj: https://casada.pl/tag/fotel-do-masazu/