Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze to wiedziec

czy warto byc biednym facetem

Polecane posty

Gość musze to wiedziec

tak,tak,wiem,zaraz tu sie zaczna krzyki,ze materialistka jestem,ale ja pytam kobiety ktore dokonaly takiego wyboru.powiedzcie jak sie potoczylo wasze zycie,jakie byly konsekwencje tego wyboru.uprzedzajac ewentualne zarzuty,ja pracuje i nie zamierzam rzucac pracy,na swoje utrzymanie zarabiam. powiedzcie czy pieniadze a raczej ich brak moze rozwalic zwiazek?tylko pliss nie gadajcie tu o jakiejs milosci,bo nie o to pytam.pytam o wplyw takiego zwiazku na zycie.

Gość gość
nie warto.jesli juz to bez dzieci.

Gość tootsiee
nie warto! lepiej byc pięknym, młodym i BOGATYM!

Gość gość
ja ze swoim jestem już 13 lat a nic nie miał jak go poznałam nawet rodziców,i jest nam dobrze ze sobą ,kochamy się,mamy dwójkę dzieci,mąż pracuje ja z maleństwem siedzę teraz w domu,znam dziewczynę która jest z facetami dla pieniędzy i co z tego ma dwójke dzieci każde z innym (są wyśmiewane w szkole) co chwila jak facet nie ma już co jej już zaoferować to go zmienia no ale stać ja na wszystko,mnie nie stać ale nie zamieniłabym się .Tylko tez trzeba uważac na facetów takich co chcą tylko sedzieć w domu i żeby kobieta ich utrzymywała a uwierz jest ich pełno.

Gość gość
nie warto.kolezanki beda c**przysylac zdjecia z wakacji a was nawet nie bedzie na polski Baltyk stac.dzieci oznaczaja biede,mnie nie przekonuje dorabiana ideologia w stylu,kochamy sie a to najwazniejsze.bzdura!! jak nie bedzie co do gara wlozyc albo na czynsz brakowac to szybciutko sie wasza milosc skonczy.zmarnujesz sobie zycie,uwierz mi.facet jak facet,kochana oni wszyscy zdradzaja,wiec jesli juz to szukaj ustawionego.o mowi ci to matka z dzieckiem,dawniej strasznie zakochana w biedaku,dzis wygladam jak wrak czlowieka.milosc sie skonczyla,dziecko kosztuje pieniadze a jego nawet na alimenty nie stac.zyje jak dziad.nie post bedzie dla ciebie przestroga.

Gość musze to wiedziec
ale on sie juz raczej niczego nie dorobi.ma juz 40 lat a ja ciezko pracuje na otworzenie swojego interesu.co mi radzicie?opowiadajcie prosze wasze doswiadczenia.opowiadajcie realnie.co do mojego interesu,bede miec wiecej pieniedzy niz on,to tez moze negatywnie wplynac na nasz relacje.

Gość nie nie nie nie nigdy
nie

Gość gość K
Szczerze mówiąc to nie wiem jak to jest być z biednym. Od zawsze spotykałam się tylko z zamożnymi i bogatymi. Nie wyobrażam sobie klepania biedy.

Gość gość
no tak... to może być pewien problem i tu nie chodzi o to, czy ktoś będzie mieć spodnie za 1000 zl czy za 50, ani jakim kto samochodem jeździć. Ale tak jak już ktoś powiedział - bez pieniędzy człowiek się zamyka w 4 ścianach i ogląda tylko te durne seriale w tv - no ile można? Czasem trzeba gdzieś wyjść, coś porobić ciekawego, a prawie zawsze rozrywki kosztują. No niestety. A jak już przychodzą czasy, gdzie nie ma za co rachunków opłacić czy co do gara wsadzić, to już przestaje być jakkolwiek wesoło. Zaczynają się kłótnie, wzajemne obwinianie się, a na domiar złego w tym czasie prawie zawsze się coś psuje ze sprzętów agd (złośliwość rzeczy martwych :P )

Gość gość
jak sie 2 biedakow zejdzie to beda ciagnac ta biede na nastepne pokolenie.nie mowie,zeby ksiecia z bajki szukac,ale sie samemu zmobilizowac i cos osiagnac,nastepnie dobrac sobie partnera na swoim poziomie.biede przyzylam i nie polceam:Pmilosc miloscia ale nic nie stoi na przeszkodzie podwyzszyc sobie standard zycia.

Gość gość
Jak sobie pomyślę jacy my z moim mężem byliśmy biedni to aż mam drgawki. Ale jesteśmy zaradni i pracowici. W ciągu 10 lat dorobiliśmy się bardzo dużo i mamy satysfakcję, że dokonaliśmy tego sami.

Gość gość
facet jak ma 40 lat i klepie biede to do niczego nie dojdzie,jest niezaradny i po co ci taki?

Gość deszczem_wieje
Warto, jeśli dotyczy to dwojga osób, niech robią sobie co chcą. Nie, gdy nie będzie dzieciom za co mleka kupić i za co posłać do szkoły.

Gość gość
to zależy jaki biedny jest facet. Jeśli mieszka sam i ledwo starcza mu na opłacenie rachunkow, nie ma sensu.Co innego jeśli po prostu nie stać go na markowe spodnie za pare stówek

Gość gość
co oznacza biedy? ile zarabiasz ty,ile on? jesli sie kochacie a to mysle najwazniejsze mozna zyc skromnie

Gość musze to wiedziec
malo zarabia i nie ma stalej pracy.jest na wynajmowanym i musi bardzo oszczedzac.acha i ma jeszcze corke z poprzedniego zwiazu.gdyby nie alimenty to by jakos lepiej bylo,ale czynsz i alimenty na wynajmowanym mieszkaniu...sami wiecie,ze za przeproszeniem gowno zostaje

Gość gość
to jest chora dyskusja. Chcesz żyć z człowiekiem czy z jego kasą

Gość musze to wiedziec
dyskusja nie jest chora.nie naleze do osob,ktore mysla,ze miloscia sie poplaci rachunki.twarde realia,zamiast myslenia,aa tam jakos to bedzie.

Gość gość
to się weź durna dzido do roboty,a nie bedziesz szukała faceta z kasą. Życzę ci obrzydliwie bogatego sk***ysyna, żeby tak ci dał w życiu popalić, że żygać ci się zechce na jego pieniądze.

Gość musze to wiedziec
gosc 14:50 po pierwsze przestan mnie obrazac,po drugie napisalam,ze pracuje.po trzecie,pisz na temat.

Gość gość
hmm moment,Ty myslisz o swoim biznesie a on ledwo ciagnie,bo alimenty i czynsz?bedzie miedzy wami konflikt.cienko to widze,chyba,ze chcesz utrzymywac tego faceta.

Gość gość
głupi to jesteście wy- komentujący. Kobieta myśli rozsądnie, przyszłościowo. Nie jest już gówniarą, która twierdzi, że miłością się naje i zapłaci nią za mieszkanie. Facet powinien być zaradny i byc w stanie utrzymać partnerkę,

Kazdy medal ma 2 strony- jak wiazecie sie z bogatym, to was wymieni na młodsza (a one sie zawsze beda kolo niego krecily).

Gość gość
Jeżeli widzisz ,ze facet sie stara i ma jakies ambicje to tak byłabym z nim , ale gdyby to był taki pierdzistołek to nie. Moj stary nie był bogaty wręcz przeciwnie taka , biedota z patologii ale miał plany i ambicje , teraz żyjemy ok . Bądź mądra :)

Gość gość
dave gahan teraz to pojechales:Dno tak masz racje,biedni mezczyzni sa wierni.jak facet chce to zawsze odejdzie,nawet biedak cos wykombinuje.kolejny stereotyp..

Gość gość
po latach stwierdzam,ze nie warto, prac gaci,tolerować fochy, klepac biede ,rodzicdziec**prosic sie o kase