Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elBanjo

O lizanie do kobiet pytanie

Polecane posty

Gość elBanjo

Chciałbym zapytać o pewne rzeczy związane z pieszczeniem Was językiem. Czy próbowałyście takich wariantów jak poniżej, a jeśli tak, to który jest ulubiony albo najbardziej przez was zalecany? 1. mężczyzna między waszymi udami, skupia się na pieszczeniu łechtaczki i warg sromowych językiem, ewentualnie wargami (leciutkie wsysanie), wy trzymacie go za głowę i "naprowadzacie" 2. podobnie jw., ale mężczyzna używa też palców - pieści łechtaczkę, wsuwa palec do pochwy i stymuluje punkt G 3. mężczyzna "pracuje" językiem i ustami przy łechtaczce i wargach sromowych, a równocześnie dłonią (lub obiema dłońmi) pieści Wasze piersi 4. jego usta i język pieszczą was między udami, ale jego palec lekko penetruje analnie?

Gość gość
Mój chłopak najczęściej robi mi 4 i 3 ale uwielbiam gdy skupia się jednak tylko na łechteczce. :)

Gość elBanjo
Może dziś się jakaś Pani wypowie?

Gość gość
Właśnie od tego zaczynam.Kocham lizanko i to bez końca.

Gość gość
Ela masz rację palec cóż nawet się go nie czuje,ja próbuję wkładać prawie wszystkie czując jak moja syczy z rozkoszy.

Mi jeden/dwa wystarczają. Zależy jak mnie rozkręc****enisem nigdy mnie zaden nie doprowadził.

Gość gość
Nie ? To jesteś taka trudna ? Nawet z dużą maczugą.Bym Cię może rozpali do czerwoności i po tym mały dotyk i byś w drgawkach rozkoszy zapomniała o świecie.Masując na przemian to drągiem,palcami i jęzorem.

Gość elBanjo
Eluana, dzięki za wypowiedzi, a wolno spytać czy twoja c**ka to wydepilowany motylek?

Gość gość
Ja nie tylko kocham,ale sądzę,że jestem od niego uzależniony.Mam wszelkie fetysze itd. Po prostu szajba z wiecznie sterczącą pałą.

Gość gość
1, 2 i 3 ;) i każde z nich lubię :D

Gość elBanjo
Dzięki za odpowiedź. W zasadzie to właśnie ta "3" mnie najbardziej interesuje. Lubię pieścić piersi, a szczególnie sutki mojej kobiety, z tym że częściej jest tak że najpierw zajmuję się właśnie sutkami, do momentu kiedy widzę że zaczyna się wiercić i ruszać tyłkiem. Wtedy przechodzę do robienia minetki, ale ponieważ żal mi zostawić sutki, to staram się nadal stymulować przynajmniej jeden z nich.

Gość gość
Ja szaleje z rozkoszy gdy moj facet robi mi podobnie jak poz.3 i4,a potym zmieniamy na poz.69 jak nam czas pozwala a final sprawy to ja na plecach nogi na jego ramionach a on wlkadami az po same jaja i sposzczami sie jak najglebiej

Gość gość
Tak !!!!

Gość gość
Ja uwielbiam jak kolejno następują wszystkie warianty..szybko się nudzę, więc potrzebuje roznych stymulacji

Gość elBanjo
Może jeszcze ktoś się wypowie :)

Najlepiej jak patrzy na mnie z między moich nóg.:classic_cool: Pisałam już, ze mam motyla. Tak. Pozbywam sie łoniaków.

Z wymienionych punktów najleprzy jest punkt 2. a najgorszy 4. 3 tez jest słaby.

Gość elBanjo
Dzięki :)