Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stosuje npr w celu unikniecia

stosuje npr w celu unikniecia ciazy WEJDZCIE

Polecane posty

Od pewnego czasu stosuje NPR ( mam 2 dziec**planowanych wiecej nie chce) prowadze pomiary temp i obserwacje sluzu. Z cikekawosci zalogowalam sie na owufriend zeby porownac wyniki z komputerowym wyznaczaniem owulacji. Ja wyliczylam , ze owu byla w 21dc a program komputerowy na OF owulacje zaznaczyl mi w 16dc. Cos mi tu nie pasuje bo przeciez zasada jest taka, ze owu byla kiedy 3 temp fazy wyzszej sa min o 0.2 stopnia wyzsze od najwyzszej temp I fazy. Jak myslicie?

podnosze :) nikt nie stosuje npr? :(

Gość gość
chciałam zerknąć na wykres ale..."Ta strona dostępna jest tylko dla członków OvuFriend. Zaloguj się lub zarejestruj poniżej"

no to jak mozesz to sie zaloguj :) to bardzo szybko mozesz zrobic sa chyba tylko 2 kroki. :)

Gość gość
podnosze

Gość gość
no to jak mozesz to sie zaloguj usmiech.gif to bardzo szybko mozesz zrobic sa chyba tylko 2 kroki. usmiech.gif Tak bo ktoś będzie tracił czas żeby się logować na jakimś portalu po to żeby Twój wykres przestudiować. Chcesz pomocy to musisz maksymalnie ułatwić ludziom dostęp do wykresu. Print screen i wrzuć na jakiś hosting i podaj linka.

Gość gość
a co to jest ten print screen , powanie pytam bo sie nie znam na kompach. Szukalam w wykazie programow mojego komputera ale nie mam takiego programu.

Gość gość
Poza tym nie przyszło Ci do głowy, że link do Twojego wykresu NA PEWNO nie brzmi ovufriend.pl/biezacy-cykl.html To link który Ty widzisz po zalogowaniu na swoim komputerze. Ten serwis ma tysiące użytkowniczek i każda po ileś tam wykresów i myślisz że link do każdego to "biezacy cykl"? Dziewczyno, ogarnij się bo NPR wymaga wiedzy, myślenia, wyciągania wniosków a u Ciebie póki ani śladu tych cech.

Gość gość
a co to jest ten print screen , powanie pytam bo sie nie znam na kompach Ok nie mam więcej pytań...

Gość gość
skopiowalam ale pisze mi , ze mam nieodpowiedni format i teraz nie wiem co zrobic

Gość gość
Wydaje mi się, że lepiej byłoby potwierdzić to testem paskowym albo mikroskopem owulacyjnym - np Afrodytą. Nie zaufałabym chyba kalkulatorze na stronie internetowej...