Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SUCZKA ANIA

PROSTATA I MEGA ORGAZM

Polecane posty

Gość SUCZKA ANIA

Witam wszystkich,mam małe pytanko. A mianowicie ostatnio kochając się z mężem postanowiłam odnaleść męski punkt G. Mąż troszke się stawiał ale po skuciu go kajdankami uległ(i chyba nie żałował). Nigdy nie widziałam takiego orgazmu u męża a mamy ja27 a mąż31 lat a trochę ekserymentujemy. Mąż był w 7 niebie sperma się lała i lała a ja wogule nie dotykał jego fiuta,sama byłam w szoku że tak można bez dotykania bez ruszania skórą szok!!! Lubimy się masturbować przed sobą pacząc jak nam jes dobrze i tu pojawia się moje pytanie : A mianowicie mąż prubował sam sobie dogodzić i masował prostate ale mu nie wyszło nie lała się mu sperma i mam pytanie do panów czy masujecie sobie prostate czy doświadczacie takich orgazmów a jak tak to opiszcie to jak to robicie może mężowi coś doradzicie zapradzam do odpowiedzi. A wy drogie panie przeżyłyście kiedyś coś takiego jak ja? Też z chęcią poczytała bym wasze doznania

Gość gość
wogule pacząc prubował :D

Gość gość
Aniu, sięgnij po słownik, bo to wstyd...

Gość SUCZKA ANIA
Wstyd to kraść i z d**y spaść

Gość gość
Czasem zakladam gumowe rekawice i wkladam sobie w tylek najdluzszy palec stymuluke prostate ale jednoczesnie wale konia . Rezultat bombowy .

Gość gość
tak z pewnością uwierzymy że kobieta napisałaby "ruszać skórą"

Gość SUCZKA ANIA
Myśl co chcesz widze u ciebie nutke zazdrości,a co ty chłopcze szukaszksiężniczki?bidulek nie doświadczył życia sexualnego i wyżywa się na forum. Żenada!!!

Gość gość
Prostata leży tuż pod pęcherzem moczowym okalając moczowód, więc strasznie długi masz palec skoro tam dotarłaś, a nie lepiej cienkim dildem to robić? Przede wszystkim bezpieczniej, bo np. w przypadku gołej ręki, to paznokciem można ją zranić. A ilość spermy nie ma nic wspólnego ze stymulacją bezpośrednio stercza.;chłop jest zdrowy , dobrze odżywiony, wypoczęty jak buhaj zarodowy, stąd tak obfity wytrysk.

Gość SUCZKA ANIA
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę 27. wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.🌼

Gość SUCZKA ANIA
Prubowaliśmy z wibratorem mam taki do stymulacji punktu g ,miło mu było ale woli jak mu palcem masuje i ja też leprze wyczucie,bardziej to chodzi mi o męża sam chciał spróbować ale coś mu nie wychodzi,nigdy tego nie robił a jak odkryliśmy to cudowne miejsce to sam chciałby się doprowadzić

Gość gość
"""gość Prostata leży tuż pod pęcherzem moczowym okalając moczowód, więc strasznie długi masz palec skoro tam dotarłaś, a nie lepiej cienkim dildem to robić? Przede wszystkim bezpieczniej, bo np. w przypadku gołej ręki, to paznokciem można ją zranić. A ilość spermy nie ma nic wspólnego ze stymulacją bezpośrednio stercza.;chłop jest zdrowy , dobrze odżywiony, wypoczęty jak buhaj zarodowy, stąd tak obfity wytrysk.""'' ---kolego-bez obrazy ale jestes przykladem tepaka.Wiesz-zawsze mnie dziwilo niesamowicie jkak mezczyzna moze az tak dalece nie znac budowy swojego ciala zeby wypisywac takie bzdury.A u urologa byles kiedys na badaniu prostaty?I co wkladal ci wtedy spirale to czyszczenia kanalizacji w tylek zeby dotrzec do prostaty?!!!Baranie jeden????!!!! Jak mozna byc az takim gamoniem !!!LUDZIE !!!!

Gość gość
Poza tym stymulacja prostaty ma zasadnicze znaczenie jezeli chodzi o orgazm i co sie z tym wiaze ilosc spermy.I jeszcze jedno-wkladajac palec przez o***t mozna skaleczyc prostate-no zesz ty durniu jeden !!!A jakim cudem-???!!!Pytam grzecznie !!!!No niestety takie tlumoki sie tez zdarzaja wsrod nas-az wstyd ...

Gość gość
autorko-tom jest fakt z ta prostata ale to musi robic druga osoba-czyli dziewczyna.Facet sam sobie nie jest w stanie siegnac.Ja tak przynajmniej mysle-bo bym musial wygiac palce w druga strone-wiesz o co mi chodzi

Gość gość
z zewnatzr masz wieksze ppole manewru palcami wiec najlepiej gdy to robi dziewczyna-zgadzam sie

Gość SUCZKA ANIA
Jak skaleczyć,chyba że się ma 5cm paznokcie jak na razie to nie mieliśmy takiego wypadku,a oprócz tego to dużo czytałam i wszędzie jest napisane o palcu,nawet masaże prostaty przez specjalistów są wykonywane palcem,człowiek chciał informacji a tu sama krytyka :-(

Gość SUCZKA ANIA
podczas sexu mąż uwielbia jak ja mu to robię,ale tu chodziło o zaspokojenie przez samego siebie,każdy ma jakieś zboczenie,my lubimy patrzyć jak się masturbujemy strasznie nas to podnieca,a sama myśl jak mąż to robi i wylatuje mu miąsz to już jestem mokra,mniam :-)

Gość verdezone
O,nie jestem sam.jestem w podobnym wieku jak twój mąż i od pewnego czasu odkrywam ten rodzaj przyjemnosci.probowalem palcem ale nie wychodziło. Mialem szczoteczke z cenka i wycięta raczka i tak dotknalem prostaty. Najpierw stal jak dąb i w miarę pocierania coraz to milej i przyjemniej zacząłem czuć w środku. Tylko dotknalem sprzętu wystrzelilem jak oszalały.podczas nieobecności żony(ona nie czaji)nagralem kilka filmikow jak sie masturbuje marchewką w kondonie.pozniej kilka razy sobie przy tym walilem.ale staram sie nie za często to robic aby sie nie spodobalo za bardzo.po wykasowaniu juz nic nie nagrywalem,ale również lubimy sie masturbowac przy sobie.

Gość verdezone
O,nie jestem sam.jestem w podobnym wieku jak twój mąż i od pewnego czasu odkrywam ten rodzaj przyjemnosc**probowalem palcem ale nie wychodziło. Mialem szczoteczke z cenka i wycięta raczka i tak dotknalem prostaty. Najpierw stal jak dąb i w miarę pocierania coraz to milej i przyjemniej zacząłem czuć w środku. Tylko dotknalem sprzętu wystrzelilem jak oszalały.podczas nieobecności żony(ona nie czaji)nagralem kilka filmikow jak sie masturbuje marchewką w kondonie.pozniej kilka razy sobie przy tym walilem.ale staram sie nie za często to robic aby sie nie spodobalo za bardzo.po wykasowaniu juz nic nie nagrywalem,ale również lubimy sie masturbowac przy sobie.

Gość gość
Ciekawy temacik.. może moj tez tak robi a ja nic nie wiem.swintuch jeden.

Gość gość
A to was nie boli?

Gość gość
Ten otworek powinno się na samym początku ćwiczyć by móc czerpać przyjemność.

Gość gość
Tzn???ćwiczyć?

Gość gość
Napiszcie mi prosze jak dokladnie sie piesci faceta w ten sposob????????? Co i jak robic?

Gość gość
Też jestem ciekawa.jak go namówić,zasugerowac?jak zacząć.?

Gość gość
To tak jak punkt G u kobiety i trzeba go wyczuć.Poczytać sobie proszę.

Gość gość
kryptogeje

Gość gość
no ale jak to dokladnie robic? lizac tam, wkladac palca, jezyk>

Gość gość
patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia patologia