Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

laski z erotyka

Polecane posty

Gość gość
Vii prawda w oczy kole ? Nie, ciebie nie kole, bo ty jesteś jak świnia co jej w oczy plują a ona mówi, że deszcz pada :) Narzucasz sie każdemu. Potwierdzam .

Gość gość
narzucasz sie kazdemu idiotko :D z Vii jest tak ze nawet nie musisz jej prosic o fote ona sama chetnie wysle i liczy ze jej facet bedzie wypisywal komplementy jaka jest cudna :D ogranij sie przecietniaczko :-o🖐️

Gość gość
Dajcie jej spokój w realnym świecie żaden facet na nią nie zwraca uwagi to przynajmniej na forum sobie poświeci tzipą ;):D

forum jak mi się zdaje ma to do siebie, że każdy może wyrażać swoje zdanie i nie zgadzać się z cudzym, można się sprzeczać, gusta też są rożne a o gustach się ponoć nie dyskutuje ...nie widzę natomiast powodu aby komuś ubliżać, chyba że stoi za tym jakieś urażone z tego czy innego powodu ego, ale i to nie usprawiedliwia ubliżania komukolwiek... chyba że argumentów i klasy brakuje aby to zrobić w sposób kulturalny

Gość niestała  czytaczka
Chyba robią jakieś porządki przed świętami na forum, bo znowu wpisów nie widać

,,podaj nick oczko.gif skoro jestes taki odwaznycool.gif'' Ja bym postawiła a na końcu. ;) Faceci zwykle nie bawwią sie w takie rzeczy.

Gość gość
matu czy pisanie o kims ze jest stary, brzydki i narzuca sie facetom wysylajac im foty jest obrazliwe? nie sadze zebym obrazil Vii bo nic poza prawda nie napisalem.....za to ona jak zwykle wyskakuje z prostackimi tekstami typu -"wary obijać" - i tak mowi kobieta????

zapewne na jednego...zawistnego błazna niskorosłego:classic_cool: czesc niestała 🖐️

Gość niestała  czytaczka
Mat święte słowa, :) chociaż nie sądzę, żeby akurat na tych na których powinny zrobiły jakieś wrażenie. :( Buduj krótsze zdania, będzie im łatwiej przyswoić ;) :D

Eluana zalezy czy facet ma w spodniach jaja :D:D:D róznym tu dziwolągom na odcisk nadepnęłam :D

"wary obijać" - i tak mowi kobieta???? xxx Eluana rzeczywiscie to nie mógł napisac facet :D:D:D jaki k****a klasyczny FOCH 😴

Nie wiem. Za rzadko tu jestem, ale tu niektórzy ,,faceci'' mają zadziwiająco kobiecy styl.:D

Gość gość
Vii nie wszystkim facetom podoba się prostactwo i chamstwo :)

Gość gość
Vii nie wszystkim facetom podoba się prostactwo i chamstwo :)

Gość niestała  czytaczka
Styl stylem, ale mówienie o sobie w liczbie mnogiej to już szczyt ;) I tak gościu to co napisałeś jest obraźliwe i oparte na poszlakach, no chyba że faktycznie jesteś jeden niż więcej i możesz to udowodnić ;) Głowa mnie boli. Mam grypę. Komu sprzedać ? ;) Podobno najlepsze lekarstwo :D

niestała czytaczka i jeszcze mam za to zapłacic??:O nie nadajesz sie do handlu 😴

Gość niestała  czytaczka
hahah no nie nadaję się :) Ale z uporem maniaka zawsze próbuję ;) :D

...gościu owszem jest obraźliwe i póki co subiektywne, wiek nie powinien być obiektem kpin, bo każdy będzie kiedyś stary i wiem co mówię :) i nie jest argumentem w dyskusji poza tym nie wiem czy to prawda (z wiekiem dla ścisłości, bo od którego dla ciebie to starość) co do urody rzecz gustu jak powiedziałem, nie widziałem więc się nie wypowiem ale skoro twoim zdaniem ktoś jest brzydki to zaznacz "moim zdaniem" , że się narzuca ...no nie wiem, mnie nie, inni faceci się tutaj też nie wypowiadali więc dla mnie to póki co pomówienie :) ...co do fot też jakoś się nikt nie chwalił żeby go nimi zasypywała więc też jest to tylko Twoje zdanie w dodatku zdanie pomarańczy ....wszystko zatem wskazuje na kogoś z urażonym ego

Juki zginałeś mi w tym tłumie :D🖐️ coś Ty taki jakiś ostatnio mało widoczny jestes :P

niestała czytaczka hahah no nie nadaję się usmiech.gif Ale z uporem maniaka zawsze próbuję oczko.gifsmiech.gif xxx spróbuj sie maniakalnie przyssać do jakiegoś przystojniaka i C**przejdzie :classic_cool:

mam sporo na głowie, droga V ;) starcza mi czasu tylko na tyranie janusza, nowego i kredusia :classic_cool:

Juken jak tak dalej pójdzie na seks Ci czasu braknie :P Czytam jak sie ciągle uprzejmościami wymieniacie 😴