Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to szantaż

Polecane posty

Gość gość

witam możecie mi pomóc bo nie wiem co robić proszę nie oceniajcie mnie to było tylko dla zabawy a więc tak jakiś miesiąc temu weszłam z kolerzanka na czata i pisaliśmy z pewnym facetem a obie czytałyśmy książkę 50 twarzy greya to byłyśmy zafascynowane tematem bdsm tak więc ja napisałam że niby się z nim spotkam na seks w temacie bdsm i pisalismy przez parę dni mielismy się niby spotkać w hotelu ale oczywiście się z nim nie spotkałam mam męża nie chciałam jakiś tydzień przed spotkaniem napisałam mu że rezygnuje ale on znalazł moje dane w internecie ma mojego skype i teraz cały czas do mnie pisze straszy że powie mężowi mam wrażenie że chce wymusić na mnie seks ostatnio napisał czy przemyślałam wszystko a dziś ze znowu podeśle wszytko mojemu mężowi nie wiem co robić on też ma żonę i dzieci

Gość gość
nikt nic nie napisze

Gość gość
A co ci napisać jak żeś głupio mu namiary na siebie dała. Postrasz jego, że jego zona się dowie i niech nie będzie taki prędki, bo jeszcze na policję zgłosisz o nękanie. Napisz mu wyraźnie że sobie nie życzysz dalszych jego nagabywań i koniec. Pisać sobie można dużo w necie, a jak się mówi nie, to znaczy nie. Skasuj skypa i wszystko i nie pisz więcej w necie jak nie umiesz.

Gość gość
ale ja mu nie dałam namiarów na mnie