Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Prawiki jak sobie wyobrażacie swoje życie na starość

Polecane posty

Gość gość
będę mieszkał w ładnym domu, zamiast teraz ładować pieniądze w partnerkę odłożę by na starość mieć jakąś młodą pielęgniarkę u boku. Od czasu do czasu dzieci czy wnuki ze strony siostry mnie odwiedzą. Będę nadal spełniał się i rozwijał hobby.

_BLE BLE_-powiedź lepiej, co ty zrobisz chopie jak ci się matka do grobu schowa, skoro ty nawet sam mądrze 10 zł nie umiesz wydać a co dopiero jak c**przyjdzie żyć bez matki, żal mi cię po śmierci twojej matki.

_BLE BLE_-Czyli chcesz powiedzieć że po śmierci twojej matki, to w twoim życiu nic się nie zmieni? Będziesz rosądnie i mądrze wydawał swoją rentę?

Beruthiel-Co taka osoba jak ty, wie o życiu. Co miałaś dziś, praktykę czy szkołę?

Beruthiel-Bo cię rozgryzłem, uczysz się w szkole zawodowej, dlatego się pytam, czy była praktyka czy szkoła?

Masz zły zgryz w takim razie, bo i tak nigdy się nie domyślisz, skąd jestem i kim jestem.

Gość gość
skąd ty bsa jesteś takim zjebem genetycznym? po mamie czy po tacie?

Beruthiel- A po co mi to wiedzieć? Myślisz że chcę cie poderwać? Ty jesteś aseksualna, wiec nie w moim typie. Z tego co piszesz, to wiem że jesteś uczennicą szkoły handlowej, czyli masz jakieś 16-18 lat.

gość-Charakter ma po bracie dziadka a on był SSmanem.

jak jesteś taki ciekawski, to pogrzeb sobie w archiwum... tak dokładnie podałam swój wiek... ale pewnie tego nie zrobisz, bo Twój członek przesłania Ci cały umysł :-D

Gość gość
wlasnie slucham KAMELOT-THE HAUTING fajny kawalek:)

Beruthiel-Znudziło mi się szukanie info. Krwawa do dziś mnie za to nienawidzi, podobnie jak moorland czy żabcia. Nie opłaca się dużo wiedzieć, bo człowieka zjadą jak psa. Ale normalna nie jesteś skoro ciągnie cię do jakiś psycholi, co są zniszczeni przez swoje mamusie jak Ave Dave.

"Charakter ma po bracie dziadka a on był SSmanem" x czyli jesteś psychopatą i pewnie jak by cie nie wsadzili zabił byś żyda

_BLE BLE_-Przypominam ci że to ty masz żłóte papiery a nie ja, to ty masz rentę na głowę a nie ja. Więc weź lekki, bo ci się jaźnie p******ą, za chwilę pomyślisz że jesteś batmanem i z okna skoczysz.....

nie porównuj mnie do siebie ja bym krzywdy nikomu nie zrobił i najwyrazniej nie wiesz kto to jest psychopata najlepiej sobie wygógluj

Mi by to nie przeszkadzało, że szukasz informacji o mnie na tym forum. Nie mam nic przeciwko.

_BLE BLE_-Każdego dnia robisz krzywdę swojej matce, mimo że to ona się puściła a nie ty. A teraz zastanów się, co by się stało jak by ktoś szedł pod twoim oknem, jak wypierdzieliłeś sprzęt RTV za okno, po którym tym incydencie trafiłeś do psychiatryka.

Beruthiel-Aż tak bardzo szukasz zainteresowania swoją osobą? K****, masz chyba mega kompleksy. Ale ja już się w to nie bawię, t były ostre wojny z moorland, krawą czy z żelkiem, a wszystko przez to, że śledziłem ich historię i pisałem im, to co one pisały. Za to mnie nienawidzą, cóż życie, ale błędów nie zamietrzam powtarzać, kobiety są inne i zmienne, nie należy im tego wypomminać, bo inaczej jest wojna.

Beruthiel-Obejrzę sobie p****la, zwalę konia, wypiję herbatę, podleję roślinki i pójdę spać.

Gość Pravikula 31
Ja nie myślę o tym. Mam nadzieję że skończę studia. I będę miał pracę gdzie będę mógł co miesiąc zaoszczędzić 300 zł. I wtedy na starość będę miał pieniądze