Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks jest przereklamowany

Polecane posty

Gość gość

nie wiem dlaczego ludzie jarają się całą tą szopką wokół stosunku seksualnego. To nic specjalnego. Juz przyjemniejszy jest sam dotyk czy bliskość osoby, ktorą sie kocha. czy jestem dziwna?

Gość gość
dziwna, chyba tak, bo nie wiesz czym jest seks, albo nie umiesz go uprawiać

Gość gość
dziwna, chyba tak, bo nie wiesz czym jest seks, albo nie umiesz go uprawiać

Gość gość
być może nie wiem. Jeśli ktoś chce mieć dzieci, ok. niech to robi, ale nie widze sensu w doszukiwaniu się w tym jakiejkolwiek przyjemności

Gość gość
tradycyjny seks też jest dla mnie przereklamowany, ja się wolę poprzytulać, pomiziać, popieścić. nie mam nic do seksu oralnego np, ale normalny seks rozumiany jako penetracja to dla mnie nic specjalnego :P

Gość koniushykrolewski
kobieto, gdyby seks nie był przyjemnością to nie byłoby sensu żyć, współczuję ci kobieto, smutne musisz mieć życie.

Gość gość
no wlasnie nie wiem. Czuję pociąg do plc**przeciwnej, ale nic poza tym

Gość gość
może spotkam kiedyś faceta, który pomoże mi zmienić zdanie na ten temat

:D ja sobie w ogóle nie mogę wyobrazić w czym wsadzanie kawałka ciała do drugiego ciała ma byc przyjemne, pewnie chodzi o jakieś tam receptory:D ale nie moge zrozumieć jak ktoś się roztkliwia nad częściami ciała drugiej osoby, jakoś nie mogę uwierzyć w to, że ludzie się za to zabijają i gwałcą:D jakieś narkotyki or what pociągają mnie mężczyźni w takim sensie, że jak widzę męskiego faceta to bym się przytuliła;) i tyle.

Gość gość
dla mnie też to niepojęte. Czysto zwierzęce instynkty kierują rodzajem ludzkim. I nie mówcie mi, że człowiek nie pochodzi od małpy

ja bym się chyba zabiła, gdybym musiała pod to układać życie, bo np. głód też jest czysto zwierzęcą potrzebą, a nie muszę mu się podporządkowywać, muszę minimalny wysiłek włożyć w zaspokojenia. a tu - daj spokój. jakby mi się nagle pojawił popęd i musiała kochać penisa zamiast człowieka tobym się chyba załamała

Gość sfdfdsfsd
brokenside ile razy w tygodniu sie pobudzasz ? Masz faceta?

Gość koniushykrolewski
gość dla mnie też to niepojęte. Czysto zwierzęce instynkty kierują rodzajem ludzkim. I nie mówcie mi, że człowiek nie pochodzi od małpy y y y od małpy to nie pochodzi, ale od istoty, która zaczęła chodzić w pozycji pionowej i użyła ręki do zrobienia narzędzi, co dało impuls do rozwoju kory mózgowej

Gość gość
mam wrazenie, że to show biznes nakręca nas na ten cały seks. wszędzie roznegliżowane laski, faceci bez koszulek. Do naszej podświadomości dociera sygnał, że akt sam w sobie jest czymś zupełnie naturalnym lub co lepsze czymś modnym. Szkoda, że ludzie nie widzą, że prowadzi to tylko i wyłącznie do zezwierzęcenia. (oczywiście nie chodzi mi tu o dwoje kochających się ludzi, ale np jednorazowe numerki).

Gość gość
Y, y, y, y, y.... ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ A nie prościej tak? :P

brokenside ile razy w tygodniu sie pobudzasz ? x co to znaczy pobudzasz? w sensie podniecasz? nie liczę, jakoś tak często reaguje mój organizm w sposób trochę przyjemny lub neutralny. zbędny w każdym razie. raczej nie na ludzi, tylko na skojarzenia, sytuacje, wyobraźnię. x Masz faceta? x nie, ale nie przez swój aseksualizm. ja się muszę zakochać, żeby z kimś być tzn. żeby dążyć. jestem ta z tych nierandkujących;)

Seks nie jest przereklamowany tylko trzeba go uprawiać jako uzupełnienie uczucia a nie tylko w celu pozbycia się spermy .

Szkoda, że ludzie nie widzą, że prowadzi to tylko i wyłącznie do zezwierzęcenia. (oczywiście nie chodzi mi tu o dwoje kochających się ludzi, ale np jednorazowe numerki). x nie oceniam, może im to wystarcza;) jak będą reklamować kał to ludzie nia zaczną go jeść, więc ja bym nie przeceniała siły reklamy

Gość sfdfdsfsd
sensie podniecasz? nie liczę w sensie czochrasz bobra

Gość gość
kupa

Gość gość
uwierz, że gdyby reklamowali kał jako jedzenie podowdujace likwidację zmarszczek, porost biustu czy powiększeniu ust, nie jedna kobieta by się na to skusiła. Druga najważniejsza rzecz XXI wieku- wygląd.

Gość gość
jestes poprostu jeszcze nie ''rozbudzona'' seksualnie, chociaz uprawialas juz seks. Zacznij sama sie piescic , nauczysz sie orgazmu .

Gość gość
pewnie, że żarli by wszyscy kał

Gość gość
Nie ma nic dziwnego w tym, że kobiety chcą wyglądać jak najmłodziej i zawsze tak było- bo faceci wybierają te młode, w kwiecie wieku rozrodczego.

Gość gość
jakby kazdy facet tak wybieral te najmlodsze to nie byloby malzenstw ze stazem 20 lat i wiecej

Gość gość
czyli wychodzi na to, że kobiety chcą podobać się facetom tylko i wyłącznie. Płytkie instynkty nami rządzą

Gość gość
seks jest do kupy

Gość koniushykrolewski
brokeninside87 ja bym się chyba zabiła, gdybym musiała pod to układać życie, bo np. głód też jest czysto zwierzęcą potrzebą itd. y y y prof. Starowicz, powiedział kiedyś, że istniej jakiś nikły procent, ludzi aseksualnych pewno do nich należysz, wolno ci, jest tyle innych zamienników seksu, np. żebractwo, terroryzm, czy maniactwo religijne. Też przyjemności, dla mnie seks jest przyjemnością, ale sa różne gusta