Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto ma racje

Komornik

Polecane posty

Gość kto ma racje

Ktos mi doradzi moze. Mam zasadzone przez Sad alimenty na dziecko w kwocie 600 zl. Maz placi tylko 250 zl. Strasze go komornikiem a on na to ze zaden komornik nie ma prawa wejsc mu na konto bo placi w miare swoich mozliwosci zarobkowych. Czy on ma racje?

Gość kto ma racje
zle trafilam napewno

Gość gość
Za malo napisalas. Jak prcuje na jedna setna etetu i zarabia 200 to ma racje jak na pelen i zarabia zylion to klamie:-) Tak z grubsza.

Gość gość
to go nie strasz tylko załóż mu spawe o niepłacenie alimentów. skoro są dał mu takie alimenty tzn że go na to stać. moim zd on z tobą pogrywa.

Gość gość
Pewnie tak ale s a sytuacje, ze komornik nie moze wejsc..

Gość kto ma racje
on pracuje na pelny etat zarabia prawie 1700 zl. ale ma kochanke a ona ma swoje potrzeby

Gość Oke_23
czesc ja student z Nigeria poznam dziewyna by zwiedzać wasz kraj może jesteś chętna ?

Gość kto ma racje
nie

Gość kto ma racje
nie

Gość Gość3456
..a co komornika obchodza potrzeby kochanki? Wyglada na to ze tak ci tylko mowi bys ie wziela komora..ale ja jestem taka "kochanka" :-) W cudzym slowiu bo 15 lat po slubie jestesmy i moj maz nie placi na dziecko bo matka poszla na noze,grozby,komornikow i on sie zaparl pojechala tk ze go skrzywdzila,szantazowala...I teraz nie ma nic. Czasami wojna niewiele zdzialasz. Dziecko ma z czego zyc a moj maz kupil na dziecko mieszkanie i powiedzial,ze matka grosz nie zobaczy tylko dziecku da.