Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet przespał się ze mną a potem wyznał że jest żonaty jestem załamana

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze nikt mnie tak nie poniżył. Spotykałam się 3 miesiące z facetem, po czym był namiętny sex. Po wszystkim on oznajmił mi, że ma żonę i roczne dziecko. Jestesm załamana. Jeszcze nigdy nikt mnie tak nie upokorzył :( Na dodatek powiedział mi na odchodne, że jeśli jestem nadal zainteresowana kontynuowaniem znajomośc***omimo jego sytuacji rodzinnej mogę do niego zadzwonić. Dzisiaj przeryczałam cały dzień:( faceci to gnoje :(((

Gość gość
hehe to niezly masz pustostam w glowie jak przez 3 miesiace nie zorientowalas sie ze ma zone zalosne tak dlugo bo mu nie dalas wczesniej hehe

Gość gość
Nie szło się zorientować uwierz mi.

Gość zdradzam zony jak szalony
fantastyczny koles

Gość gość
trafiłaś na niezłego krętacza...:( Przykro mi

Gość gość
Lekcji za malo zdali ? Wysil sie bardziej na drugi raz.

Gość gość
Madrzy się znaleźli. jak trafiła na dobrego aktora to ja jestem w stanie uwierzyć, że nie było przesłanek, które mogłyby świadczyć że ma żonę. trafiłaś na świnie, po prostu. powinnaś narobić mu obciachu, pomyśl nad tym. Nalezałoby mu się trochę smrodu koło gaci narobić...

Gość gość
poleciałaś na żonatego tylko nie chciał się rozwieść więc teraz źle o nim piszesz

Gość gość
powiedz zonie

Gość gość
bo kara musi być

Gość gość
ehhh no zdarza sie, nie odzywaj sie do dupka, zapomnij jak najszybciej a na nastepny raz uważaj, faceci to k***sy, nie daj sie wrobic ponownie

Gość gość
haha dobre, jakbys mu dala po tygodniu to bys tyle czasu nie stracila :) i po co dziewczyny tyle czkeac? przeciez to szkoda zycia ze niby porzadne jestescie tak? i co z tego jak facet nie porzadny i on ma gdzies ta wasza "porzadnosc" ale podziwiam tego typka, zonaty i czekal az 3 miesiace na sex?? musisz byc chyba nieziemsko ladna ja normlanie sie bzykam na maxymalnie 3 spotkaniu nigdy mi sie nie zdarzylo pozniej a nie spotykalem sie z marginesem

Gość gość
dodam ze faceci robia tak celowo jesli facet chce pobzykac bez zobowiazan to najlepiej zakonczyc znajomosc wlasnie stwierdzeniem ze ma sie dziecko i zone zakonczenie znajomosci, gwarantowane :) bez stresow, bez klotni, szybko i konkretnie normlanie to jakies zale, powroty, wydzwanianie, bo to sie i zakocha dziewczyna a tak, idealna sprawa :) nie pisze ze sam tak robie, ale zam z opowiesci kobiet identyczne przypadki bzykanie, po bzykaniu tekst, i do widzenia :) dziewczyna szybko sie odkochuje

Gość gość
kolejna puszczalska szkoda, ze fotek ci nie zrobił idiotko:D:D

Gość gość
bylebys w ciazy nie była

Gość cxz
Ja tu widze 2 plusy 1. jestes warta grzechu 2. jestes na tyle dobra ze czekal na ciebie 3 mce glowa do gory, nie twoja wina ;)

Gość gość
cxz a co byś powiedział gdyby żonaty facet wyznał, że jest żonaty przed sexem? Bo ja tak miałam w chwili gdy kładliśmy się do łóżka?

Gość gość
cxz a co byś powiedział gdyby żonaty facet wyznał, że jest żonaty przed sexem? Bo ja tak miałam w chwili gdy kładliśmy się do łóżka?

Gość gość

Gość cxz
dla mnie to bylby znak ze probuje cwaniacko uwolnic sie od miana "oszusta" bo mysli ze juz jestes tak napalona ze teraz jak to powie to on nie wyjdzie na oszusta a i tak sie z toba przespi :D i powiedzialbym udajac spokoj "ah, to bardzo milo ze mi powiedziales, dobry z ciebie czlowiek, postapiles uczciwie" i bym wyszedl :D koles by sie wewnetrznie zagotowal i przez rok plulby sobie w brode ze to zepsul :D to by byla dla niego najwieksza kara duzo wieksza niz op*****l ze dopiero teraz mi to mowisz ! itd :D

Gość gość
cxz fajnie radzisz jeszcze miałabym kilka pytan :)

Gość cxz
wal smialo psychologia to moje hobby :D pomaganie ludzia to drugie hobby:D pisz ;)

Gość gość
facet odezwał się po sexie do mnie dopiero po miesiącu. I sugerował, że ja do niego przez miesiąc nie dzwonię :)

Gość cxz
moga byc 2 powody 1 chcial byc dominujacy bo przeczytal ze 2 ksiazki w pdfie nt wyrywania lasek w ktorych pisze zeby wzbudzic w kobiecie pozadanie i pozwolic jej zrobic pierwszy krok zeby stala sie ulegla i jej zalezalo bardziej, ale nie potrafil tego wykorzystac i czekal jak cep az cos samo sie zrobi i ustalil sobie ze jak sie przez miesiac nie odezwiesz to on to zrobi 2 to taki ze miesiac to przypadkowy czas i po tej przygodzie nie planowal nic wiecej ale tak sie zlozylo ze jego inne plany (np nastepna kobieta) nie wypalily i stwierdzil ze przeciez moze odezwac sie do ciebie i jeszcze defensywnie zwalic wine na ciebie :D a co ustaliliscie po tej przygodzie ?

Gość gość
1. No właśnie to był złożony problem bo on kobietę już miał. Mało tego podczas tego sexu nie za bardzo się sprawdził gdyż był bardzo zestresowany :) potem wymigiwał się chorobą, że przez ten miesiąc nie dzwonił. 2. inny problem: facet mnie wypuszcza na manowce, flirtuje, cuduje, umawia się a potem cisza. Aczkolwiek próbuje realizować moje jakieś tam fantazje tylko że laska go blokuje.

Gość cxz
brzydze sie zdradami i nie lubie o tym rozmawiac ;d

Gość gość
Ok, to przepraszam.

Gość gość
roczne dziecko? o, to żonie się jeszcze dobrze nie zrosło :) dlatego szukał u innej