Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaaaa35

Czy może ktoś pozna jaka to rasa

Polecane posty

Gość Onaaaaa35

Znalazłam szczeniaka i chciałabym go zatrzymać, ale chciałabym tez widzieć czy będzie wielki czy mały piesek. Znajomi obejrzał pieska i powiedział ze będzie wielki, bo to chyba mieszaniec z jakimś dużym obronnym psem, ale moze ktoś z Was rozpoznaje w tym słodkim psiaku czy będzie wielki czy raczej mały piesek. Proszę zwrócić uwagę jak długie ma nóżki i do tego olbrzymie łapki, liczę na Wasza pomoc i z góry dziekuje:)

Gość gość
dalmatynczyk

Gość Onaaaaa35
a tak na powaznie:)

Gość Oke_23
Zapomniałaś o focie :O

Gość Onaaaaa35
O kurde zapomniałam:) oto zdjęcia: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b97e2dab61ff6f51.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/01958cc12f96b85d.html

Gość gość
Coś z labradorem. REWELACYJNY!!!:)

Gość Onaaaaa35
Hmm, labkiem? Czyli?:)

labradorem :) - na drugiej focie wyglada dokladnie tak samo jak moj labek ( tez mieszanka ) gdy byla mloda :D

Gość Onaaaaa35
No to jestem spokojna, bo znajomy powiedział ze mieszanka z labradorem i jakimś dużym obronnym psem (podejrzewa cane corso lub doberman) i ze będzie wielki bo to tez wydać po duzych łapach... ale mam nadzieje ze się myli. Piesek strasznie kochany i ma w sobie mega dużo energy, aż go wszędzie pełno :)

Gość gość
jakie slicznosci

Gość gość
Od razu pomyślałam ze z labradorem,olbrzymem jakims nie powinien miec ale w sumie nic juz nie poradzisz na to jaki bedzie wielki,najwazniejsze ze jest slodziak i bedzie miał wielkie serce.

Gość sjdjsdkkj
No wszystko fajnie szczeniak slodki I pieknie ze chcesz mu dac dom ale czy pomyslalas ze ktos go szuka napewno? Przeciez musial miec gdzies dom. Chyba ze znalazlas go w jakims szczerym polu z daleka od ludzi. W innym wypadku powinnas poszkac wlasciciela. No I sprawdz u weta czy psiak nie ma czipa.

Gość Onaaaaa35
3 w nocy spie i budzi mnie piszczenie, patrze z okna nic nie widzę, wychodzę a przy bramie siedzi ten mały słodziak i piszczy wiec go wzięłam do domu bo mi się szkoda go zrobiło a na dworze mróz, wiec gdybym się nie obudziła on by nocy nie przeżył. Byłam u weterynarz i ma żadnego chipa i wątpię żeby ktoś o 3 w nocy zgubił szczeniaka!!! Po prostu jakiś s*******n wyrzucił z domu.. weterynarz powiedział ze zdrowy piesek i ze to mieszaniec labradora z cane corse ale ile w tym prawdy to czas pokaze:) a mowie Wam, jest tak czarny ze w nocy go nie bylo wydać z okna:)))