Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinowa_fantazja

nocne marki

Polecane posty

Gość Piotr jakiśtam skądśtam
Pewnie większość "hejterów" już śpi i śnią o tym jak następnego dnia komuś numer na kafe wytną, albo mają koszmary i śni im się że spotkali na ulicy kogoś kogo obrażali i dostaną parę razy po noskach i z kopa ;P

Gość cxz
nie no w moim towarzystwie nie ma takich ludzi heheh bo jakby byli to bym na kafe nie musial wchodzic :D ja tam nie mam nic do tego ze ktos ma niskie iq bo to nie zawsze wina czlowieka, no ale czasami przesadzaja !:D

Gość cxz
co! ja bede mial dzieciaka dopiero za 10 lat :D

cxz To nawet nie jest pewnie kwestia IQ czasami, ja nie mam nic do braku inteligencji, sam nie mam bardzo wysokiego IQ, ale nie do końca o to chodzi, bo jeśli ktoś nie potrafi pisać to soryyy. I np. w notatce służbowej pisze gościu "ja poszedł, ja zrobił" itp. a jego słowa po przeczytaniu nie układają się w żadną logiczną całość. Do tego taki ktoś rozmawia tylko o wódce, obrabia tyłek, nieumiejętnie z resztą. Są ludzie, taborety i kartony ci ostatni to właśnie totalna gawiedź :P

Ja będę miał dzieciaka za 300 lat, w kolejnym wcieleniu :P Nie lubię dzieci ;)

Mnie otaczają same dzieci , przynajmniej tak czuje odkąd dowiedzillam się o mojej ciąży ,mam wrażenie ,że wszyscy wokół rodzą ,biorą śluby... :-P więc przyszedł czas i na mnie,ale jestem szczęśliwa :-)

Gość gość
a ja jestem z Kanady i tez czasem tu zagladam,ale u mnie to wczesny wieczor

Gość cxz
no piotrek masz racje :D policjant ? 21 :D ale zanim sie ustawie to bedzie rowna 30 :D

Ja mam 24 lata :P Tak jest zawsze, mówi się na to, że to są filtry umysłu. Kiedy kupisz furę skody to wszędzie widzisz skody, kiedy szukasz miłości i nie dajesz rady, szukasz na siłę, wszędzie widzisz zakochanych, ale nie samotnych, kiedy Jesteś w ciąży wszędzie widzisz dzieci :P

Nie jestem policjantem, pracowałem króciutko w ochronie, nie mogłem znaleźć pracy, ale uciekłem stamtąd i teraz będę pracował dla pewnej korporacji :P

Dojrzałość to dość subiektywna sprawa. :P Zależy jak na nią patrzymy. Idąc tokiem rozumowania niektórych kobiet myślących tradycyjnie, facet, który nie chce dzieci jest niedojrzały, a według innych odwrotnie - dojrzały. :P

Gość cxz
30 to dobry wiek dla faceta, szczegolnie jak wczesniej sie rozwija na tym etapie ma juz to co chcial osiagnac, wyszalal sie i moze zajac sie rodzina :D tak mysle ale co ja tam wiem :D

Gość gość
to prawda,a problemy podobne niezaleznie od szerokosci geograficznej...

No i telefon pada także pewnie wejdę tu jutro (czyt. Poźniej):-P , zobaczymy czy ktoś nam "inteligentny" się wtrącił . Trzymajcie się i dobrej nocy a kto nie zamierza spać to... Miłego ślęczenia :-) hihi czesc !

No i telefon pada także pewnie wejdę tu jutro (czyt. Poźniej):-P , zobaczymy czy ktoś nam "inteligentny" się wtrącił . Trzymajcie się i dobrej nocy a kto nie zamierza spać to... Miłego ślęczenia :-) hihi czesc !

Gość cxz
30 to dobry wiek dla faceta, szczegolnie jak wczesniej sie rozwija na tym etapie ma juz to co chcial osiagnac, wyszalal sie i moze zajac sie rodzina :D tak mysle ale co ja tam wiem :D

Pa, ja raczej już tu wchodzić nie będę :P. Kiedyś tam wejdę by poczytać głupoty wypisywane na tym forum, pewnie się wypowiem w jakiś tam tematach, ale pod innym nickiem zapewne :)