Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie byłam szczupła ale bardzo chciałabym taka być

Polecane posty

Gość gość

Moje problemu z tuszą zaczęły się mniej więcej w 3 klasie podstawówki, dziś mam prawie 27 lat i nigdy przez ten czas nie udało mi się odchudzić. 2 lata temu dowiedziałam się, że mam chorą tarczycę, bardzo słabe wyniki. Ta choroba musiała zacząć się już kilka lat wcześniej. Bardzo cierpiałam, byłam senna, zmęczona i kompletnie bez sił. Tarczycę opanowałam, ale teraz czas się odchudzić. Ja nawet nie wiem jak to jest być szczupłą, zadbaną, piękną kobietą. Szukam grupy wsparcia, szukam kogoś na realne spotkania, na rozmowy, na trening, może bieganie, może pływanie. Dziewczyny z W-wy, odezwijcie się. :)

Gość gość
Oj tam cycki się liczą :D tak tu piszą :D Wyrzuć słodycze z lodówki.

Gość gość
Słodycze jem sporadycznie, najczęściej wtedy gdy mam okres. Moim najwiekszym problemem jest Hashimoto. Cycki mam fajne ;)

Gość Aśka JJ
Ja tez od dawna chcę być chudsza. m Kilak razy stosowałam już dietę i spooro ćwiczyłam, ale to wszystko nie pomogło. A moja nadwaga jest nadal dwucyfrowa - 13 kilo. Dlatego skorzystam z tabletek, które dala mi farmaceutka. Mam dokładnie te - http://wsad.it/gosc/slimette i mam nadzieję, że z nimi dam radę.

Gość gość
Swietna reklama, ale dzięki nie skorzystam.