Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytatka1410

Ja 16 on 26

Polecane posty

Gość Pytatka1410

Czy to sie uda? Bo w sumie dosc duza roznica wieku jest miedzy nami. Ja dopiero zaczynam liceum a On juz skonczyl studia i pracuje (ps.nie jest to żaden podszyw czy coś :p )

Gość gość
to zboczeniec chyba jakis jest skoro podobaja mu sie nastolatki 🖐️

Gość Pytatka1410
Bardzo łatwo oceniasz ludzi...

Gość gość
a ma zone?

Gość Pytatka1410
W tym wieku? Chyba trochę za wcześnie na hajtanie sie w tym wieku

Gość gość
To zależy od tego jak Cię traktuje i jaki z niego człowiek. Ja mając 27 lat związałem się z 16 latką i do dzisiaj jesteśmy razem, ja mam obecnie 30 a ona 19 jest między nami 11 lat różnicy a dogadujemy się jak mało kto. To zależy wszystko od człowieka, nie słuchaj ludzi że to zboczeniec albo innych bzdur, w większości to facec****szą o zazdroszczą że starszy koleś może związać się z nastolatką. Owszem są zboczki którzy szukają łatwego seksu z młodymi ale takich jak jesteś inteligentna to wyczujesz na kilometr. Jeśli facet jesteś wobec Ciebie poważny, traktuje Cię dobrze i nie namawia na seks i zbliżenia to mu na pewno zależy.

Gość Pytatka1410
Dzięki za poradę :)

Gość gość
I pamiętaj również że taka przepaść wieku to wiele wyrzeczeń i wiele skomplikowanych problemów które bez miłości i zaangażowania nie ogarniecie. Wiem to po sobie bo z początku też było ciężko. Czasem nawet prywatnie jest to ciężko dograć, ja mam pracę a dziewczyna musi zdawać jakiś egzamin w szkole, chcesz się spotkać i nie przeskoczysz tego. Albo dziewczyna zaprasza mnie na imprezę klasową i tam sami jej rówieśnicy i ja 27 letni koleś. To wszystko to takie niby śmieszne problemiki ale potrafią utrudnić życie. No i jeszcze nie wiem jak patrzą na to Twoi rodzice, od mojej dziewczyny rodzice patrzyli bardzo sceptycznie i nie podobało im się że ich córka spotyka się z kolesiem który już aktywnie pracuje i w ogóle ale po czasie się do mnie przyzwyczaili i już mi ufają.