Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge byc w ciązy Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Kochałam sie z narzeczonym w dni płodne( to był nasz 3 cykl staran) mam nadzieje ze sie udało ale z kazdym robionym testem zaczynam w to wątpić. Cykle mam 25-27 dniowe. Dzis jest 22 dzien robilam test i negatywny. Mam kilka objawów ale moga to byc tez takie przed okresem- jestem senna swedza mnie piersi bola jajniki dodam tez ze po owu mialam klucia raz w 1 raz w 2. Czy to moze byc ciaza?

Gość gość
Możesz być ale możesz też nie być. Wstrzymaj się z testami do czasu gdy okres nie nadejdzie.

Gość gość
Ale chcialabym juz wiedziec zapomniałam dodac ze od wczoraj mam lekkie klucia w pochwie i biały sluz

Gość gość
No i tyle ci to dało że nadal nic nie wiesz a na dodatek się dołujesz. Naucz się cierpliwości. Jeśli już to tak cię to męczy to zrób sobie beta hcg z krwi.

Gość gość
test z krwi moge dopiero w czwartek zrobic

Gość gość
zrób bete po co gdybac? ją też tak gdybalam a jak sobie darowalam to myk i jestem w 10tyg ciąży

Gość gość
Moga to byc objawy ciazy, autorko mysl pozytywnie, nie zalamuj sie tylko, UDA SIE :-) poczekaj jeszcze kilka dni a test napewno wyjdzie pozytywny, bedziesz miala prezent a swieta