Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAŁY BRZUCH 31 TC ZDJĘCIE

Polecane posty

Gość gość

http ://zapodaj.net/bdbc1c50b671e.jpg.html to mój brzuch w 31 tygodniu ciąży. Nie ciąży mi, nie przeszkadza, nic mnie nie boli. Gdy położę się na plecach to prawie znika. Malucha mam *****iwego, łożysko z tyłu. W 28 tygodniu ważył 1150 gram. Cukrzycy nie mam, wszystkie badania ok. A brzuch nie rośnie mnie wcale! Przez 4 tygodnie nie urósł ani trochę. Już mąż się ze mne śmieje, że nie wyglądam jakbym była w ciąży, tylko jakby się najadła kapusty. A mnie nie jest do śmiechu. Powinnam się martwić?

Gość gość
ile masz w obwodzie a ile mialaś przed ciążą?

Gość gość
Hehe ładny! Jak jest wszystko dobrze to się nie martw. Powinnaś się cieszyć

Gość gość
Faktycznie malutki ale nie panikuj! Jeśli lekarz twierdzi, że jest wszystko ok to dobrze. Może dzidziuś się w środku się mocno schował, nie urosłaś bardziej w biodrach?

Gość gość
mialam tak bardzo dlugo i ani w biodrach ani w talii... ale koniec jak mi wypchnelo pilke do przodu! :0 od tylu wygladam niemalze jak przed ciaza, ale w przod poszlo fest. nie martw sie - jest ok :)

Gość gość
Przed ciążą miałam 65cm zawsze, teraz nie wiem, bo nie migę znaleźć cm. Od wagi wyjściowej przytyłam tylko 3 kg, fakt że 2 na początku schudłam, ale to i tak niewiele. Boje sie, ze brzuch nie rośnie, a małe się nie koże rozwijać przez to.

Gość gość
Chciałabym tak, jak lekarz mówi ze ok i nie nosić takiego wora z przodu pełnego a po porodzie pustego. Jak masz szerokie biodra to moze byc nie widac . Poza tym ładnie zdajesz sie wyglądać. Ale piersi ci chyba urosły bo nie pasują wymiarowo do reszty :D chyba ze silikony masz :D

Gość gość
Faktycznie maly, ja mam 2 razy taki

Gość gość
Czytałam gdzies ostatnio ze jakaś babka tak miała i wyładowała w szpitalu bo dziecko nie mogło sie rozwijać bo mięśnie macicy trzymaly

Gość gość
ja jestem w 28tyg a mam takich brzuch ze ledwo chodze, wiec jesli wszystko ok z malenstwem to tylko sie cieszyc..

Gość gość
Moze częściej na usg powinnas chodzić, nie wiem. Twój brzuch wyglada na koniec 5 miesiaca, a nie początek 8. Zreszta wg wagi, która podalas teraz dziecko powinno ważyć jakies 1,5kg. No to nie wiem, gdzie sie mieści. Nie dziwie ci sie, ze sie martwisz. Led Zeppelin nie bardzo zrozumiałam - z przodu i z tylu byłaś w ciazy?

Gość gość
Ja taki miałam w 3 miesiącu.

Gość gość
ja tez mam mały, wszyscy się dziwią, że ja w 32 tyg.:) myślę że moja mała leży gdzieś koło kręgosłupa;) i dlatego mało odstaje a wagę ma prawidłową

Gość gość
ja mam trochę mniejszy a jestem w 22 tygodniu, ale nie martw się, na pewno lekarz by powiedział gdyby było coś nie tak

Gość Autorkagosc
Masz porównywalny do mojego? Trochę mnie pocieszyłaś, bo jeszcze u nikogo nie widziałam tak małego brzucha w takim okresie ciąży. Jeszcze ostatnio położna na ktg, mnie dobiła komentarzem, że jak ja jestem w 28 tygodniu ciąży to jej kaktus wyrośnie na dłoni.

Gość gość
Ciesz sie a nie marudzisz

Gość gość
DO końca ciazy masz jeszcze bite 2 miesiące wiec pewnie brzuchol wyskoczy :) Nie martw sie jakby bylo cos nie tak to lekarz pewnie by powiedział.

Gość gość
A ja nie mogę otworzyć linka, a temat mnie bardzo interesuje, bo mam taki sam problem jak autorka. Dziś mam 31 tydzień i 2 dzień, brzuszek malutki, zupełnie nie ciążowy. Jeszcze nikt sam nie zauważyl, że jestem w ciąży, dopóki sama nie powiem.

Gość Autorkagosc
Usuń spację i wtedy Ci sie otworzy :)

Gość gość
Jeszcze zdjecie krocza wstaw do oceny

Gość gość
Wg mnie wcale nie taki maly...z takim rodzilam i to 2x a dziec**** 3500 wazyly. Mój obw brzucha z 1ciazy to 77cm a z drugiej 85cm. Przy wzroście 170.

Gość gość
nie mogę otworzyć zdjęcia a też mam taki problem

Gość gość
chwalisz sie czy zalisz?

Gość gość
kochana przed toba jeszcze 11 lub 9 tygodni:) Jeszcze ci urosnie.Ja tez taki brzuszek mialam na tym etapie:) Najwiecej mi urosl w ostatnich czterech tyg.Wcale nie jest taki maly ,powiedzmy normalny.

Gość Autorkagosc
Fakt :D musze wyżej legginsy podciągnąć zeby tak nie wystawały mi te boczki. Myślisz ze nie jest mały?

Gość gość
To wielki bęc a nie mały brzuszek

Gość Autorkagosc
U mnie to juz nie boczki, ale takie małe schabiki :P liczę na to, ze po porodzie zejdą. Chociaż liczyc to sobie pewnie moge