Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michałłł

Jak zdobyć zaufanie nieufnej i zranionej dziewczyny

Polecane posty

Gość Michałłł

Normalnie, to bym wiedział, że trzeba z nią porozmawiać, ale dziewczyna nawet zwykłej rozmowy się boi, jest spięta w mojej obecności i ciężko z nią się porozumieć - wiem od różnych osób, że jej się podobam, ale się mnie boi, bo ma lęk przed bliskością i zranieniem, już została kiedyś zraniona, poza tym mam bardzo silny charakter, a ona zawsze miała słabszych facetów (sama też ma silny) i nie jest do takiej sytuacji przyzwyczajona, raz nawet wspomniała mi wprost, że się mnie boi. Co zrobić, żeby mi zaufała?

Gość gość
ile k***a mozna rozmawiac ?

Gość Michałłł
Dotyku też się boi, choć sama mnie czasem "przypadkowo" dotyka.

Gość gość
predzej bys zawalu dostal niz dotknal

Gość Michałłł
Nie pierdziel, dotykałem ją nie raz - czasem reagowała dobrze, a innym razem gadała, żebym jej nie dotykał.

Gość gość
szkoda gadac

Gość Michałłł
To nie gadaj. Interesuje mnie głównie zdanie kobiet w związku z tą sytuacją, a nie rady z portali dla uwodzicieli w stylu "eskaluj dotyk, a jak nie będzie chętna, to olej ją i podrywaj inne". Dotyk to już był i jest wzajemny pociąg, tylko dziewczyna musi mi zaufać i z tym jest problem. A to się otwiera (bardzo rzadko) a to zamyka (częściej).

Gość Michałłł
Generalnie dziewczyna jest przekonana, że chcę ją "bzyknąć" i tyle (bo taką mam reputację w swoim środowisku, no cóż...), tymczasem jestem nią zainteresowany poważniej.

Gość gość
rozumiem nie potrafisz sie na dziewcze otworzyc ale rozporek na inne otwierasz bez oporow ..ciekawe

Gość gość
Czas i cierpliwość, nie ma innej rady.

Gość Michałłł
"rozumiem nie potrafisz sie na dziewcze otworzyć" - coś w tym jest, inaczej nie zakładałbym tego wątku. A zależy mi na niej, nie postrzegam jej jako "panny na jeden raz".

Gość Kobieta w związku z tą sytuacj
Na poczatek cierpliwie podejmuj próby rozmowy, bez tego się nie obejdzie. Musisz przekonać ją do siebie, a to zajmie trochę czasu. Potem przyjdzie czas na coś więcej. Próbuj do skutku, nawet jeśli jest ciężko. Wytrwałość powinna zaprocentować.

Gość gość
Skoro kolego myślisz o niej poważnie to C***owiem z pkt widzenia kobiety: *PRIMO nie popędzaj rozwoju wydarzeń, wiem ileż można zdobywać i czekać ale osoba zraniona potrzebuje więcej czasu na zaufanie, tego NIE przeskoczyć, sorki; to będzie dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugie zdobywanie i nie załatwisz tego na skróty *SECUNDO staraj się spędzać z nią dużo czasu w sytuacjach typu: wspólne wyjście do kina, restauracji, proponuję Ci miejsca publiczne bo w takich spotkanie ma charakter bardziej neutralny; paradoksalnie to właśnie jest korzystne dla Ciebie bo dziewczyna nie będzie się czuła "osaczona". *TAK WIEM! Wyjścia kosztują i są zazwyczaj nudne dla faceta ale dla dziewczyny z przykrymi doświadczeniami to jest na wagę złota bo wysyłasz jej sygnał - nie jestem nachalnie napalony na Ciebie, nie próbuję Cię zapędzić jak zwierzaka we wnyki. Taki sygnał otwiera kobietę bardziej. *PO TRZECIE PRIMO :) masz silny charakter i to bez wątpienia atrakcyjne ale polecam traktowanie dziewoi raczej delikatniej. Kobiety uwielbiają kiedy mężczyzna pokazuje - masz pewne szczególne miejsce u mnie w głowie i sercu - niestety ale lubimy czuć się wyróżnione, a nie jak jedne z wielu koleżanek do wyrka :P jeżeli do świata podchodzisz w stylu samca alfa i maczosa to ją traktuj INACZEJ - delikatniej i bardziej ala żętelmen :) Nie są to rady odkrywcze ale nie gwarantowałam że to będzie rewolucja :P Powodzenia

Gość Michałłł
Dzięki za wszystkie rady. Pozdrawiam

Gość gość
Dla mnie kobieta to nic innego niż dobra zabawa miłości nie ma i nie będzie ! Kobiety nie potrafią kochać nas mężczyzn takimi jakimi jesteśmy musimy się wykazać. Dlatego ja zacząłem traktować je jak maskotki do seksu. Dzięki odpowiednim feromonom (z http://pherowin.pl) one same na mnie lecą, więc nie mam większych problemów z zaliczeniem: )

Gość gość
to chyba jakieś pustaki na Cię lecą bo po to każdy człowiek ma mózg żeby z niego korzystać i decydować,czego chce a czego nie i zadne feromony nie pomogą,

Gość gość
Polecam wróżby drogą emailową od Tarocistki Sofii. Szybko i konkretnie dostałam odpowiedź. Jestem zadowolona , bo zaoszczedziłam sobie i czasu i pieniędzy. (wrózba emailowa jest tańsza) Namiar na nią to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Michale jak długo się znacie? Czemu miałaby się ciebie bać?