Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

większość kobiet jest po prostu beznadziejna

Polecane posty

Gość gość
ooo bardzo dobrze napisane tam wyżej. tak tak tak. Polka "tylko" ładna, naturalna, z lekkim makijażem, w ładnych, ale nie wyzywających ciuchach dla Polaków jest gównem na odstrzał, niezależnie, czy on sam jest mega ciachem, czy osiedlowym żulersem w powyciąganym dresie i z nalaną czerwoną gębą. pragniecie k***wskiego do bólu wyglądu i zachowania, w łóżku oczywiście. lecicie na takie ś****wo, a potem biadolenie i wrzucanie wszystkich do jednego wora. i następna prawda - super z******ta wizualnie lasencja nie ma absolutnie żadnej motywacji, by być człowiekiem. ona jest ciałem i to ciało załatwia jej wszystko.

Gość gość
ooo bardzo dobrze napisane tam wyżej. tak tak tak. Polka "tylko" ładna, naturalna, z lekkim makijażem, w ładnych, ale nie wyzywających ciuchach dla Polaków jest gównem na odstrzał, niezależnie, czy on sam jest mega ciachem, czy osiedlowym żulersem w powyciąganym dresie i z nalaną czerwoną gębą. pragniecie k***wskiego do bólu wyglądu i zachowania, w łóżku oczywiście. lecicie na takie ś****wo, a potem biadolenie i wrzucanie wszystkich do jednego wora. i następna prawda - super z******ta wizualnie lasencja nie ma absolutnie żadnej motywacji, by być człowiekiem. ona jest ciałem i to ciało załatwia jej wszystko. """ xxxx BAAAArdzo madre słowa kogoś wyżej !!!!

Gość zielona_herbata19
Zastanawiam się w jakim ja świecie żyję xD Mam 19 lat, pełno zainteresowań i szykuje się do matury, a imprezy w klubie bardzo lubię, tak jak moje koleżanki, mimo że nie chodzimy tam specjalnie często. A jeśli już tam jesteśmy to dla dobrej zabawy w swoim towarzystwie z muzyką i piwkiem czy drinkiem. I nie, nie rzygamy po kątach, nie kleimy się do pierwszego lepszego, nie świecimy cyckami czy pośladkami. Chyba na prawdę żyjemy w innym wymiarze...

Gość gość
ja tam tez jestem normalna,ale raczej niesmiala, wieksze powodzenie maja slodkie idiotki z wywalonym cycem i niewyparzonym jezykiem. W sumie rozumiem, sa latwiejsze a facetom chce sie tylko ****** to im starczy, na co im takie nudne pospilite pasztety ktore oczekuja czegos wiecej od zycia

Gość gość
,,Polka "tylko" ładna, naturalna, z lekkim makijażem, w ładnych, ale nie wyzywających ciuchach dla Polaków jest gównem na odstrzał, niezależnie, czy on sam jest mega ciachem, czy osiedlowym żulersem w powyciąganym dresie i z nalaną czerwoną gębą. pragniecie k***wskiego do bólu wyglądu i zachowania, w łóżku oczywiście. lecicie na takie ś****wo, a potem biadolenie i wrzucanie wszystkich do jednego wora. i następna prawda - super z******ta wizualnie lasencja nie ma absolutnie żadnej motywacji, by być człowiekiem. ona jest ciałem i to ciało załatwia jej wszystko." - święte słowa. Facec***przeczytajcie to kilka razy, może coś do was dotrze.

Gość gość
A ja wole właśnie takie zwykłe dziewczyny!!!

Gość milorad
Nie wiem jaki elitarny kierunek studiuesz ale u mnie w grupie na studiach nie ma żadnej dziewczyny która zachowuje się jak ty to opisałeś. Wszystkie są miłe i poukładane i nigdy nie widziałem żadnej żeby rzygała na imprezach czy upijała się do nieprzytomności. Właściwie to mało która chodzi na jakiekolwiek imprezy bo wiedzą że na studia idziesz żeby się czegoś nauczyć a nie szukać miłości czy bawić się dzień w dzień. Myśle że obracasz się w dziwnym gronie bo większość dziewczyn jakie znam nie pasuje do twojego opisu

Gość gość
/to prawda, tez doszedłem do wniosku ze trzeba na kobiety patrzec tylko przez pryzmat seksu, inaczej staniesz sie frajerem do wykorzystywania, nie wiem czy to domena naszych czasow czy zawsze tak było, ale z tymi kobietami jest po prostu zle, one nas przescigaja w glupocie.../ xxx /A faceci mogą się tak zachowywać? Robić zawody kto więcej lasek zaliczy itp, uczymy się od was, braku szacunku dla drugiej osoby, bawieniu się nią i jej uczuciami.../ NO I MAMY PRZYKŁAD BŁĘDNEGO KOŁA...PRZEŚCIGANIE SIE PŁCI W ZDEMORALIZOWANIU I TŁUMACZENIE TO TYM,ŻE TO PRZEZ ZDEMORALIZOWANĄ PRZECIWNĄ PŁEĆ.. Mnie to nie odpowiada. pozostaje mi mieć nadzieje na to,że nie każdy facet pójdzie tym tropem i ostanie sie dla mnie jeden porządny ;) Też mnie zastanawia gdzie wy ludzie żyjecie ze u was tyle patologii...ja jestem wrażliwa i grzeczna i dobieram sobie koleżanki na tym samym poziomie ;) nie jestem jednak szczególnie inteligentna i wykształcona mature zdałam kiepsko...jak widać to nie idzie w parze,jedno nie zależy od drugiego