Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gostekkostek

jest piękna ale o tym nie wie

Polecane posty

Gość gostekkostek

Pewnie każdy zakochany facet uważa , że jego kobieta jest najpiekniejsza na świecie. Ja tak właśnie myslę o swojej. Poznalem ją dwa lata temu i od razu mnie oczarowała. Nigdy nie widziałem tak pięknej dziewczyny. Problem w tym, że A po prostu chyba nie jest świadoma tego jak śliczną jest dziewczyną. owszem podkresla urodę, maluje się jak każda dziewczyna w jej wieku, ale szczerze, to chyba sama nie dostrzega, że jest niewiarygodnie piękna. I nie jest to jakies wulgarne piekno, po prostu ładne oczy, śliczny nos, gładka cera. Ona tego nie widzi. Jak ją prekonac, że powinna bardziej w siebie wierzyć. Wszyscy którzy ją widza oczu nie moga od niej oderwać, a ona wciąż nie przyjmuje do wiadomości jakie wrażenie robi.

Gość gość
ale ma jakieś kompleksy czy coś ?

Gość leszczynka_
a czym twoim zdaniem jest wulgarne piekno?

Gość gość
Skorro ma kompleksy to cos w tym musi byc , poza tym jak podzyska pewnosc siebie wtedy będzie bardziej odwazna i może szukac innego bo uzna ze stać ja na lepszego , powinienewś sie cieszyć ze ma taka niska samoocene .

Gość gość
Mozliwe że spoecjalnie tak mówi zeby injni sie nad nia litowali , takie głupie idiotki nie wiedza jak to byc wytykanym przez innych i nie rozumieja problemu....

Gość gość
jeszcze ucieknie do innego;p