Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gałązka topoli

Cześć

Polecane posty

Gość forum Kafe
czytaj między wierszami. Niezrażaj się chamstwem. Bądź wyrozumiała/y :)

Gość gość
ludzie wredni czesto ale nie zwracac uwagi ;]

Gość gość
nati 88 no widzialam ze ludzie sie czepiaja ciebie ;/ tacy sa polacy ;]

Gość gość
polacy sa wredni i zazdrosni zawistni

Gość gość
oj tam...sa normalni tez.Trzeba miec dystans do tego.Ja wam powiem,ze czasem rycze ze smiechu:D,zalezy jak do tego podejdziesz:)

Gość gość
najwiecej wrednych i zle zyczacych jest na powaznych tematach gdzie ludzie szukaja naprawde rad i wsparcia innych i to jest smutne

Mam tylko nadzieję że świrusy tu nie przeważają. Chociaż muszę się wam przyznać jak sama tu trafiłam.....Otóż, szukałam wczoraj śmiesznych opowiadań i natrafiłam na temat : WASZE TOALETOWE WPADKI. No po prostu nie mogłam wytrzymać ze śmiechu. Może i dobrze że nie ma tu tylu milusińskich bo było to strasznie sztuczne :)

No to mam nadzieję że w tych "poważnych" tematach będziecie mogli liczyć na mnie, chyba że już po tygodniu odbije mi i zmienie się w wredną chamkę i prostaczkę :D

Galazka tak niestety, chamskie baby :d jak skomentowalam nowa miss, ze sa ladniejsze od niej, zasmialam sie, ze juz ja jestem lepsza od niej to dostalam takie wiazanki, z3 nie pytaj. Tylko dlatego, ze w stopce mialam swoje zdjecie wrzucone :) zmije paskudne niektore ;) ale spoko, poki nie przejmujesz sie tym co pisza :)

Tu bardziej chodzilo o moj wyglad, albo im sie nie podobalam, albo zazdroscily :) jedno z dwoch :)

Ja wolę właśnie nie wstawiać zdjęcia bo jeszcze bym skończyła z depresją i paczką czekoladek przed telewizorem :D. W każdym razie dzięki za rozmowę. Może to dziwne, ale nawet nie wiecie jak się cieszę że mam taką swoją spłeczność :D

Gość moniaa9998
galazka i nati jestem z wami ;d dziewczyny sa tak zazdrosne o inne ladniejsze ze masakra by zabily wzrokiem zazdrosnice wredne!! ogolnie nie lubie duzo polskich dziewczyn

Gość moniaa9998
nwet nie wiedzialam ze nie mozna ;p

Po prostu widziałam w niektórych tematach że co niektórzy wklejają linki, a ja nie mogę. Wszystko oznacza mi się jako spam, więc jak inni je dodają?

Traktuje jako spam. Wiec rob spacje przed com albo pl :) Monia99... Hehe fajnie miec kompana :D A Ty masz jakis staly nick tutaj tez? Czy dorywczo wchodzisz? :)

Gość moniaa9998
natii 88 ogolnie czesto tutaj wchodze codziennie po pare razy ;p ale zawsze jako gosc a teraz chcialam sie wyroznic ;p i masz ladny brzuch ogolniee taki plaski tez tak chce ;p

Gość moniaa9998
nikogo ju nie ma czy co ;p

no niby ja tu zajrzałem. Ale dla was to jestem za stary. Żeby mi dorównać to musiało by być was ze trzy.