Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pisze tu jeszcze topicielka psów jagoda

Polecane posty

Gość gość

czy zwiała?

Gość gość
zakładasz temat z ciekawosci co u niej czy zeby znowu ja obrazac -nuda

Gość gość
jeśli jesteś tak głupia jak ona to się nie dziwię

Gość gość
Piszę na pomarańczowo moje kochane :D stały nic zmieniłam. Pozdrowienia z Biczyc. Idę gotować rosół z produktów, które dają nam rodzice.

Gość gość
a może, w końcu ktoś ją utopił? :) oby!

Gość gość
pisze pisze jak zwykle wali głupotami ostatnio jakaś mama mówiła że jej dziekco ma 13 miesięcy, rozwija się dobrze ale jeszcze nie chodzi to jagoda na nią wyjechała że jest głupia, że jej dziekco jest opóźnione i powinną z tym iść do lekarza..... bo ona jagoda chodziła jak miała 8 miesięcy.

Gość gość
Się właśnie diorem smaruje :) dziec***iją kasze z butli a ja oglądam klan.

Dziecko ma prawo do 18 msc życia nie chodzić. Coś mi się wydaje, że ta jagoda to niezłe ziółko. Są tu jakieś tematy na których się udzielała?

Gość gość
Diorem to smarowała za młodu się ta starsza pani, której teraz za parę funtów dupkę podcierasz :)

Gość gość
wpis z topicu ile wydajecie dziennie na jedzenie: :) jagoda369 Gdyby ni to ze obiad jemy u mojej mamy wydawalibysmy majatek na jedzenie smutas.gif bo lubimy z mezem dobrze zjesc i nie uznjaemy tylko produkty najwyzszej jakosci ( mamy wlasne gospodarstwo wiec jeedzenia jest pod dostatkiem za darmoche - mieso , mleko , jajka , owoce , warzywa, nawet chleb mama czasem piecze) Szynke kupuje tylko z najwyzszej polki ostatnio odkrylam "szynke babuni" na 35zl/kg jest droga ale ma wysmienity smak. Lubimy ryby najbardzije pstragi 24zl/k. Wspolczuje ludziom z wielkich miast ktorzy musza sie zywic ta biedronkowa pasza ktora zwie sie jedzeniem np ser tj koszmar. Miesiecznie wydajemy okolo 400zl/jedzenie.

Gość gość
Robię zakupy w biedzi. Czasem myślę, że mam rozdwojenie jaźni jak siebie czytam.

Gość gość
to jakaś prowokatorka, poza tym jeżeli ktoś ma tak wielkie swoje gospodarstwo to ma i swoje wędliny i kiełbaski :)

Gość gość
U mnie w Biczycach każdy ma obore. A jak dziewczyna nie ma męża, to jest porażka.

Gość gość
słabo z pomysłowością u Ciebie, bo Biczyce naprawdę istnieją ;)

Gość gość
Nom ona to jakaś porażka a moralności ma co najmniej 6 stopni, zależnie od sytuacji.

Gość gość
a co niedziele pewnie z pierwszej ławki księdzu w oczy patrzy :) te są najgorsze

Gość gość
No przecież mieszkam w Biczycach nie powiem tylko czy w górnych czy w dolnych :)

Gość gość
ehhh ta nasz Jagódka :) Jak dla mnie to ona cos z psycha bo kto normalny wymyśla sobie ciąże i wmawia innym ze ma córkę ?

Gość gość
a do kościoła oczywiście ze chodzi, nawet metody naturalne stosuje.

Gość gość
LedZeppelin "Diorem to smarowała za młodu się ta starsza pani, której teraz za parę funtów dupkę podcierasz" :o Co ty p********z w ogole. Jagoda mieszka na polskiej wsi, do funtow i jej i tobie daleko :D Najgorsze sa takie co to chca blysnac i nie wiedza jak. Hahahahahaahha :D:D:D:D:D

Gość gość
Jagoda zna funty, była na robotach w Anglii ze swoim, ale wrócili, bo tam rodzice ich nie utrzymywali, tylko sami na siebie musieli zarobić. :)

Gość gość
Jagoda miala/ma z was niezla polewke. Nie wiem jak mozna byc tak ograniczonym by wierzyc we wszystko co ktos tu napisze. Mialam tu rozne glosne nicki, niektore bardzo skrajne a wy wszystko lykaliscie. Swoja droga,nie jestem jagoda:P Ale na kafeterii mozna byc kazdym. Wystarczy tylko fantazja.