Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Utii

Tesciowie zachowanie

Polecane posty

Gość Utii

Poszlismy z mezem do sklepu dzieciecego aby dokupic pare rzeczy dla malego ktory ma sie urodzic w tym miesiacu. Tesciowie patrzyli tylko ile co kosztuje a pozniej jak Nby nic wyszli ze sklepu nic nie mowiac do innego kupic owoce. Wkurzylam Sie I to bardzo . Jaka byla by wasza postawa w obecnej sytuacji???

Gość gość
a co mieli zrobic? bo nie rozumiem

Gość gość
twoje dziecko - twoje zakupy za twoje pieniadze liczylas, ze co pokazesz palcem to tesciowie kupia?

Gość gość
kolejna roszczeniowa zdzira!

Gość gość
moi przez 12 lat nigdy bez okazji - (tylko na urodziny, imieniny, Boże Narodzenie i wielkanoc-słodycze tylko) nigdy nic nie kupili wnukom!!!!!! już się przyzwyczaiłam, a wnuki to dokładnie zauważają. Jak do nich idziemy to częstują tylko 1 cukierkiem, nigdy nie więcej;) kiedyś się wkurzałam, teraz zlewam to, a dzieci już same sobie opinie o nich wyrobią;)

Gość gość
Po prostu nie chcieli tracic czasu i nie interesowaly ich wasze komentarze,bo pewnie trwalo to wieki,a nie kazdy ma czas i cierpliwosc do nawiedzonych mamusiek..............Na nastepny raz zapros do sklepu na zakupy swoich rodzicow.

Gość gość
ha ha ha. Jaka oburzona.

Gość brooklea
a co wy takie jestescie ze nikt nie moze Nic kupic dla dziecka tylko i wylacznie rodzice ? tez jestem w ciazy do rozwiazania daleko ale moi rodzice juz planuja co kupia tata juz nawet rozpoczol zakupy i bedzie skladal wyprawke pytaja czego mi potrzeba , ze my pokarzemy co nam sie podoba i oni wszystko kupia ( u nas w rodzinie jest taka tradycja ze dziadkowie zawsze kupuja niewiem zkad sie to wzielo ) za to tesciowa dawac chce owszem ale stare to co zbiera po rodzinie a ja niechce starych rzeczy skoro moge miec nowe ... na poczatku bylam zla na rodzicow ze tak strasznie naciskaja na kupno ale kiedy zobaczylam jaka im to sprawia przyejmnosc jak ciesza sie z wnuczki to powiedzialam a niech kupuja :)

Gość gość
autorko a Ty normalna jestes?? tesciowie zachowali sie normalnie to ty swirujesz, zrobiłas sobie dziecko to mu kupuj za własna kase, jesli tescie beda mieli ochote to cos kupia jak nie to nie, to tylko ich dobra wola i ich zachowanie jest całkowicie normalne

Gość gość
nie cierpie takich roszczeniowych ludzi :o

Gość gość
Smieszne jestescie nie zrozumiyscie tematu ani razu nie wspomnialam o kasie tylko o tym ze poprostu wyszli ze sklepu jakby Niby nic . A ja latam po sklepie I och szukam. Klopot ze zrozumieniem tekstu haha :)