Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

TO JA POTWORZYCA

Polecane posty

Gość gość

Jestem pasztetem. K****, używam multuma fotoszopów, wydaje mnostwo pieniedzy na odzywki do wlosow, fluidy, pudry i torebki, ale i tak jestem pasztetem. Jestem gruba, kocham wp*****lać. Nigdy tego nie zmienię i niechaj świat nadal mnie hejtuje, bo jestem grubą, zapryszczona świnią z wagrami na dekolcie, chociaz smaruje je *****ymi kremami, maseczkami i innymi g***ami. Mam dość wydawania pieniędzy n******** odzywki do włosów, które mają przywrócić je do normalnego stanu, a i tak są c*****e, a moje przyjaciółki nie muszą tego robić i wyglądają super. Mój chłopak mnie kocha i docenia, ale JA MAM LUSTRO. I proszę mi nie pisac: nooo moja droga, wystarczy ze trochę ograniczysz słodycze i pójdziesz do fryzjera. NIE, NEIN, NOŁ. Po prostu k***a jestem tłustym pasztetem, który pierwszy się spoci na zumbie. Będę w dresie dobrej marki, w którym będe wyglądać najgorzej niż wszystkie baby razem wzięte w getrach z chinola za 10 zł. Jestem obrzydliwą świnią z krzywym ryjem i dupnym nochalem, SYFAMI WSZĘDZIE. Co z tego, że mam 200 lajków. To nie ja, to jakaś laska z wciągniętym brzuchem. Niech nikt nie p******i, że mam super ciuszki i wszyscy mnie uwielbiają. Lubią mnie zakompleksione laski, które lubią obracać się w towarzystwie brzydszych od siebie. Dzisiejszy świat kocha chude suki, które mają wszystko na wyciągnięcie ręki. Co z tego, że ponoć jestem duszą towarzystwa, znam się na modzie i mam ciekawą osobowosc, ponoć. Mam dość dbania o siebie, to jest niepotebna i żmudna syzyfowa praca. P******ę. Bycie paszczurem jest mi dane.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować