Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994

Dlaczego starzy ludzie po 30 słuchają tak chujowej muzyki

Polecane posty

Gość metalówaa1994

Przeciez w czasach ich młodości była już dobra muzyka. np. metal, a i tak większośc osób w tym wieku słucha jakieś disco polo z radia :-o

Gość gość
Starzy ludzie po 30? To prowo prawda?

jak mialam twoje lata to myslalam ze tacy starzy ludzie juz nie zyja,teraz mam43 i wiesz co ty tez zmadrzejesz...........a metal nie lubie,ale nikogo nie krytykuje wiecej tolerancji

Gość metalówaa1994
nie czepiaj sie semantyki, powiedziałam "starzy ludzie" w kontekście takim, ze sa ode mnie znacznie starsi, starzy ludzie w porównaniu do mnie. Nie uważam ich przeciez za starców chodzących o lasce.

Gość prawictwo pospolite128
z metalu lubie głównie metallice Ja słucham wszystkiego poza Hip hop i disco polo

Gość gość
Metalówko, Skarbie, czy wyślesz mi swoje zdjęcie ? X26X27@wp.pl

Gość gość
A ciekawe co zatańczysz na swoim weselu ? Wasza muzyka jest do d**y!!!

Gość gość
metalówa. Ktoś,kto słucha tylko jednego rodzaju muzyki,jest ograniczony umysłowo

za metalem za bardzo nie przepadam Preferuje rocka www.youtube.com/watch?v=naIT6XfsjAw

Gość metalówaa1994
nic nie zatańcze na weselu bo po prostu nie bede żadnego organizowała, jak ślub to tylko skromny :P

Gość metalówaa1994
" Ktoś,kto słucha tylko jednego rodzaju muzyki,jest ograniczony umysłowo" odważna teza, a może ją uzasadnisz?

Gość gość
w każdym rodzaju muzyki są perełki. Za dużo by tego wymieniać. Zrozumiesz to jak będziesz starym ludziem po trzydziestce.

A co powiecie na to ? Ja preferuje Disco , Rocka i Dance. Metalu też słucham , ale w mniejszym stopniu www.youtube.com/watch?v=2ewOmWTPa0k

Gość gość
disco polo jest dla ludzi z brakiem gustu... Ja mam 35 lat jak byłam młoda najb lubiłam klasyke, teraz coraz czesciej słucham tez dobrego popu jak Bjork, Cranberries, itp. Disco polo nie moge wytrzymac 10 sekund

Gość gość
O gustach się nie dyskutuje.

Gość metalówaa1994
A po co mam szukać perełek w innych gatunkach muzyki i w ogóle słuchac na szerszą skale czegoś innego skoro na poznanie całego metalu życia mi nie starczy - w bazie strony www.metal-archives.com jes ponad 90 tysięcy zespołów z całego świata(tak, słownie dziewięćdziesiąt tysięcy). Żeby je wszystkie poznać, zakładając bardzo optymistycznie że poznawałabym 2 metalowe zespoły dziennie, zajełoby mi to, jak wyliczyłam, 123 lata. :P Nie mówie, ze nie lubie sobie czasem posłuchac czegos innego ale nie bede na siłe poznawała innych nie interesujących mnie gatunków muzyki tylko dlatego, że ograniczanie swoich zainteresowań muzycznych do jednego gatunku to według niektórych ograniczenie umysłowe :P

Bredzisz . Każdy słucha co lubi niekoniecznie metalu . według mnie disco polo - ona tańczy dla mnie to porażka

Gość metalówaa1994
" Każdy słucha co lubi niekoniecznie metalu ." a gdzie niby napisałam że tak nie jest?

Gość gigigimbus lzd
każdy słucha tego co odpowiada jego gustom. Sam słucham muzyki wpadającej w ucho typu euro dance, trance, jumpstyle, italo disco (modern talking etc.) techno a czasem i disco polo zależnie od stosowanych używek i humoru. Za metalem nie przepadam, bo nie wprowadza mnie w dobry nastrój jednak nie pluje jadem na słuchaczy i mam kilku znajomych lubiących taką muzykę. Peace and Love :)

Gość księżna Anna
to właśnie c**** 30-stce słuchają dobrej muzyki bo w czasach ich młodości była jeszcze niezła muzyka popularna nie to co potem rap i eska

Gość gość
"to właśnie c**** 30-stce słuchają dobrej muzyki bo w czasach ich młodości była jeszcze niezła muzyka popularna nie to co potem rap i eska" Czyli uważasz ze "rap i eska" to cała dzisiejsza muzyka? Oj niewiele wiesz a sie wypowiadasz.Zresztą większośc moich znajomych nie słucha ani rapu ani eski tyko rocka. Nie wiem więc o czym mówisz.

Gość metalówaa1994
to ja napisałam wyżej.

Gość księżna Anna
tak to dzisiejsza muzyka popularna bo taka leci w radio. i taki rozmemłany polski rock i metroseksualny rock zagraniczny

Gość Agatka a
no padłam :D starzy po 30stce :lol: ja jestem młoda po 40stce i słucham metalu, punka... a czasem rdzennego, czarnego bluesa :)

Gość metalówaa1994
złotko, to że wielu sie wydaje że kiedyś muzyka była lepsza to wynika z tego że z starych czasów pamiętane sa tylko dobre kawałki, bo te beznadziejne miały swoje 5 minut i umarły. Zreszta z tego co zauważyłam w grupie wiekowej 30+ jest znacznie większy odsetek osób słuchających muzyki z radia niż pośród osób w moim wieku.

Gość księżna Anna
bo puszczali lepszą muzykę w radiu dlatego jej słuchali :D moda na jakąś muzykę zawsze była lepsza niż dla mojego pokolenia czyli rap bo nie ma nic gorszego od tego g***a :o i techno z eski dla ubogich

Gość gość
Dziecko drogie, o gustach się nie dyskutuje. Mam 34 lata i nie wiedziałam, że jestem starą rurą, ale skoro ty tak uważasz to dla mnie zawsze będziesz dzieckiem. Metal- dlaczego nie? Bo nie lubię ciężkiego brzmienia dziecko. Mogę posłuchać, ale ballad. Co do muzyki. Dla ciebie Lenny Kravitz czy Radiohead to może muza do d**y, ale ja właśnie taką lubię i nie wstydzę się tego. Jedni lubią Beethovena, inni disco polo, a ty metal dziecko. Każdy ma swój gust. Ciekawe czy zespoły, które tak cenisz dorosną kiedyś do pięt np Bachowi, zobaczymy czy za 200 lat ktoś będzie o nich pamiętał.

Gość TakaPrawdaiNicNiePoradzisz
Tylko humanisci sluchaja popu, albo rocku. Normalni ludzie sluchaja techna.