Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczoteczka elektryczna opinie

Polecane posty

Gość mistrzu
jak dla mnie najlepsza szczoteczka elektryzczna w tym momencie to philips sonicare, na początku jest sie trudno przyzwyczaic bo troche łaskocze i myslalem ze wyrzuce ja przez okno ale teraz niewyobrazam sobie uzyc innej szczoteczki niż ta :) polecam shop-dent.pl tanio i szybko :)

Gość aniabakon
Korzystam z klasycznej miekkiej szczoteczki i nie mam żadnych problemów z zębami. Może chodzi o ajone? Tak czy siak - żadnych problemów z dziąsłami, żadnych problemów z zębami, ubytki raz na kilka lat. Chyba jednak szczoteczki elektryczne są przereklamowane.

Gość gość
jestem tempa dzida ale i tak sie bede wymondrzac bo tak! o! bo robie za przydupaske dentysty (kogos, kto cos w zyciu osiagnol, w przeciwienstwie do mnie) za najnisza krajowa i jestem boska ogulnie!

Gość renataSzq
Wybieracie szczoteczki soniczne, jeśli chcecie mieć czyste i białe zęby. Nie tylko w ten sposób można pozbyć się kamienia, ale również osadu, który zawsze mnie osobiście wkurzał. Lubię mieć gładkie zęby i to nie tylko przez chwilę, ale przez cały dzień. Zdecydowałam się na ten model https://www.shop-dent.pl/pl/p/SEYSSO-Carbon-Basic-Szczoteczka-soniczna-z-3-trybami-pracy-DYSTRYBUCJA-PL/2477 i faktycznie jest ok. Nie trzeba jej co chwilę ładować.