Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepiej uprawiać seks za pieniądze niż za darmo w tak zwanym konkubinacie

Polecane posty

Gość gość
Ciężej udawać ? po co udawać, jakbym miał się sprzedawać to starałbym się czerpać chociaż minimum przyjemności z tego, przecież tu nie o to chodzi, nie wyobrażam sobie życia po takich zabiegach, byłbym zakłamany, bez szacunku, godności, szczęścia szukałbym w głupkowatych rzeczach których nikt inny by nie rozumiał, samotność - zbędne komplikowanie sobie i tak wcale niekoniecznie fajnego życia...

Gość gość
Ja uwazam, ze zaden facet nie jest warty milosci, ktora zreszta nie istnieje. Facet zawsze bedzie potepial sex za kase bo to on musi za to placic I nie on na tym zarabia, wiec wiadomo, ze zywi uraze do takich kobiet, ktore moga na swojej doopie zarobic. Gdyby facet mogl zarabiac na wlasnym ciele, to jestem pewna w 200% ze wtedy byloby cacy. To tak jak z aborcja.....faceci maja najwiecej do powiedzenia, bo ich to bezposrednio nie dotyczy ....troche dziwne to porownanie, ale jednak. Uwazam, ze kazda kobieta powinna miec cennik, a nie za darmo. Niby te wszystkie pobierajace kase za sex sa tak potepiane, ale lepiej na tym wychodza. A co ma taka kobieta co daje za darmo? Nic, a potem jeszcze najczesciej ma obrobiona doope I jest kopnie ta w zad, jak sie zuzyje/znudzi/zestarzeje.

Gość gość
Mam nadzieje, ze ten topic to prowokacja :) Wyrazenie darmowa d***** to oksymoron. Nie pomyslisz ze sa kobiety inne niz Ty (bo rozumiem ze te wnioski to z wlasnego doswiadczenia)? Ze ich faceci moga chciec sie z nimi ozenic - to one wybraly zycie bez slubu? Kobiety ktore lubia sex, dlatego uprawiaja o dla wlasnej, nie faceta przyjemnosci?

Gość Zołza gość
Hahaha , święta racja :D

Gość gość
Kobiety które "dają za darmo" faktycznie nic z tego nie mają w odróżnieniu od kobiet które potrafią sobie nie tylko znaleźć ale i utrzymać przy sobie ekstra faceta który nie tylko dba o swoją kobietę ale w łóżku też ją zaspokoi. Takie nie piszą sfrustrowane na kafeterii, pewnie nawet nie wiedzą o jej istnieniu :). Swoją drogą właśnie kobiety które chcą wycenić swoją doopę same z siebie robią nałożnice, manipulujecie przez łóżko, wymyślacie system nagród i kar dla faceta, to się nie dziwcie że przestaje was szanować i zaczyna traktować jak dzi.wkę i odchodzi jak się mu znudzi. Skoro dajecie mu do zrozumienia że seks jest tylko dla niego to po co ma się starać? I jak długo można z taką kłodą którą daje z łaski być? Kobiety które same potrafią czerpać satysfakcję z seksu, mają faceta który wie co i jak i go szanują, nie mają takich problemów jak wy :)

Gość gość
Prawda boli nie? Pewnie nigdy nie miałaś faceta który dał ci orgazm :) Oj jaka ty biedna, nie martw kasa od sponsora cię pocieszy, tylko zmyj wpierw jego spermę z twarzy :)

Gość gość
dawac na lewo prawo tył i bok :D a z facet zrobić buchaja Jak mają dawac skoro w polsce naród zakompleksiony jak talala ,polacy nie maja brania

Gość gość
prowokujcie dalej :)) :))) kogo to obchodzi kto z kim sypia :), prawda :)

Gość gość
dlaczego po 22:00 poziom rozmów na kafe tak drastycznie spada?

Gość gość
Bo stare panny których nie ma kto wyroochać o tej porze zaczynają świrować :)

Gość Stara panna niewyjsciowa
Eeeee tam. Ja mam takie orgazmy z moim wibratorkiem, ze zaden facet mu nie dorowna, chocby chcial. Na co mi miekna facecina, co nie wie co I po co ma....a wydaje mu sie ze wie. I tak wiekszosc facetow nie mysli o kobiecie I tylko robi nia sobie dobrze. Szkoda mi mojego cialko dla tych meskich s****w.

Gość gość
Zamieść zdjęcia swojego wibratora na facebooku, pochwalisz się jakiego super faceta masz przed koleżankami :)

Gość rfwedwedwedws
Fuj jak można uprawiac sex z gadzetem :D i kierować do niego :D uczucia i emocje :classic_cool: haha

Gość gość
Normalne dziewczyny siedzą na randce ze swoimi chłopakami, a tym czasie kafetarianki piszą że lepiej mieć wibrator albo zostać k*****, dobra ludzie ja s*********.am z tego forum

Gość Stara panna niewyjsciowa
Sex to sprawa intymna I prywatna...dla mnie. Moze wy za kazdym razem jak puscicie baka obwieszczacie to na fb....znam I takie osoby, zalosne zreszta, zupelnie oderwane od rzeczywistosci. A co to w twoim znaczeniu znaczy normalne dziewczyny? Chodzi ci o te bez pomyslu na zycie, ktorych jedynym celem zycia jest wyjscie za maz, uwieszenie sie na facecie I rozmnazanie. No tak, gdybym byla facetem tez chetnie bym chciala miec taka sluzaca I gumowa lalke na zawolanie. Jasne, ze lepiej sie zabawiac z wibratorem niz zadac sie z beznadziejnym facetem, ktory traktuje cie jak kawal miesa do ******* nia.... No I z wibratorkiem satysfakcja gwarantowana, a z facetem....hmmm....faceci to cieniasy...hehe.... A jak myslicie skad tyle udawania ze strony kobiet? Haha Bezuzyteczne masy samcow. Kiedys jeszcze byliscie potrzebni, zeby kobiety utrzymywac....zreszta po to je zniewoliliscie, zeby sie czuc potrzebnymi. A teraz?komu na co taki pasozyt jak facet? Do niczego nieprzydatna bezuzyteczna masa....a tfu! Tylko lata z tym swoim kootasem I Sam nie wie czego chce....do tego zachowuje sie jak 5 letnie dziecko! A wciskajcie ten kit jakims idiotkom.

Gość kobieta nieślubna
ja wolę za darmo :) I tak już 6lat. Ale jak autor/autorka woli za kasę? Wolny wybór.

Gość kuczorek
czyli seks tylko po ślubie? Bo każdy związek, czy zakończony małżeństwem, czy nie ma fazę "bez legalizacji". Co w takiej sytuacji?

Gość gość
Seks? jaki seks? Z wibratorem to tylko masturbacja, do seksu od tego daleko jak porównując rosół z kostki do porządnego obiadu. Satysfakcji w łóżku nie mają kobiety które są po prostu ci.otowate, udają orgazm żeby się facet nie obraził zamiast podpowiedzieć co lubią, a te które mają jaja (oczywiście metaforycznie) i mówią prawdę prosto w oczy dają mężczyźnie motywację. Jego ambicja nie pozwoli mu żeby kobieta była niezaspokojona więc zaczyna się starać, dokształcać, pyta się wprost kobiety co ma robić żeby jej było dobrze, prędzej czy później się uda. Ale lepiej okłamywać partnera latami i udawać że jest OK, potem w ogóle stracić zainteresowanie seksem, a na końcu płakać że zdradził i odszedł do innej :). Jeszcze lepsze są d****** dla których seks jest kartą przetargową z swoimi "nagradzeniami" i "szlabanami" zachowujecie się jak k*******, to się nie ma co dziwić że facet was nie szanuje, ani nie stara się w łóżku, bo w końcu dz.i.wce się nie dogadza, dz.i.w.ce się tylko płaci. Nie potraficie postępować z facetami to zostaje wam tylko płacz na kafeterii i zabawy z własnym wibratorkiem, hehe. Wiecie gdzie są ci fajni faceci, z którymi warto się zadawać? Dawno zajęc**przez kobiety które wiedzą jak takiego zdobyć i nie oddać innej :)