Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna_derektorka

Gardze biednymi ludzmi bo jestem kobietą

Polecane posty

Gość Panna_derektorka

sukcesu, jestem derektorką w dużej zagranicznej firmie i wszyscy mi zazdoroszczą bo mi sie powodzi, dlatego gardze biednymi ludzikami.

Gość aviokard
Panno derektorko.Dla mnie bogate nieroby którzy gardzą innymi żyjąc na koszt społeczeństwa są zwykłym zwierzęcym gó..em.Pani się o******la podczas gdy osoby za 900 złotych z**********ą w pańskiej firmie w wytwarzaniu i produkcji towarów.Następnie wysyła się je na sprzedaż.A pieniądze ze sprzedaży tego co pańska firma wyprodukowała rękami pracowników idą na pańską pensję.To prawda że wiele meneli z pod sklepu to biedaki z lenistwa i nieróbstwa.Ale to też ich sprawa ich życie ich wybór pod warunkiem że szkodzą tylko sobie.Niech mi pani uwierzy wiele osób jest zdolniejszych od pani,a zapieprzają po 900 złotych bo np:muszą utrzymać rodzinę.Z chęcią by z tego zrezygnowali gdyby tylko ktoś zaoferował im stanowisko dyrektora.To prawda że żeby coś osiągnąć trzeba o to bardzo walczyć,i wiele osób którzy bardzo się starają to osiągają .Ale jest też druga grupa która coś osiągnęła np:zostali dyrektorami,albo zwykłe szczęście specjalnie o to nie walcząc i starając się,albo przez znajomośc**Pytanie jak pani osiągnęła stanowisko dyrektora,bo jakby pani osiągnęła ciężką pracą to myślę że by pani szanowała innych ludzi oraz ich pracę,ale też to nie jest pewne.Wie pani że jedną z przyczyn drugiej wojny światowej była pogarda dla innych ras. Zginęło w niej kilkadziesiąt mln ludzi.Armie nawzajem się wyrzynały.Europa doznała zniszczeń.I żadna korzyść z tego nie wynikła.Również wiele problemów dzisiejszego świata jest przez pogardę,zarozumialstwo.Ludzie nawzajem sobie są gotowi rzucić do gardeł.Wiele osób oszukuje innych często też oszukują się między sobą,myśląc że są sprytni.I niema z tego nic dobrego.

Gość Stary Wuj
Nie praca ciężka a dupa lekka czyni cię dyrektorką :D

Gość tomaszkilof
bo yestes yebnieta

Gość gość
A po cholerę gimgnojowi opisujecie?

Gość gość
Jak ty jesteś Dyrektorką dużej zagranicznej firmy to ja jestem Bolesławem Chrobrym!! Osoby o tej rangi nie zaglądają na takie strony. Gdyż nie mają na to czasu!!!

Gość gość
nie ma nic bardziej zalosnego niz bieda mentalna 🖐️

Gość Kasia44
Idiotyczna PROWOKACJA!!!!😠 To twoje pobożne życzenie.Gdybyś była o zdrowych zmysłach nie pisał byś bredni.Szczerze żal mi ciebie. pseudo dyrektorko!!!😡

Gość gość
pani derektorko najpierw to trzeba skończyć gimnazjum i kupić sobie słownik ortograficzny.

Gość gość
napisał to tępy facet z łapą w gaciach bez żadnego pojęcia o kobietach