Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy podejście faceta do seksu wpływa na to jak szybko mu się oddacie

Polecane posty

Gość gość

Powiedzmy, że spotykacie się z nim i podoba wam się. Czy jego podejście do seksu ma znaczenie na to, czy oddacie się mu szybko czy poczekacie? Na przykład komu byście się szybciej oddały: konserwatywnemu facetowi, który otwarcie musi, więc laski mające wielu partnerów seksualnych to k***y lub gadający w taki sposób, że ewidentnie wygląda na to, że tak myśli, czy może facetowi, który mówi, że ilość partnerów seksualnych jego partnerki nie ma dla niego znaczenia, bo ważniejsze jest jej osobowość oraz mającemu liberalne podejście do seksu? Ile byście czekały z seksem w przypadku faceta nr 1 a ile z nr 2?

Gość bcrwfsd
w przypadku nr 1 by uciekły .. nr 2 to inna bajka .. Oddałby sie przy pierwszej lepszej okazji

Gość gość
bcrwfsd Z całym szacunkiem, ale pytałem o zdanie kobiety :)

Gość gość
Bo kobiety, ktore maja wielu partnerow to k***y. I nei ma co tego nawet usprawiedliwiac. Kijem bym takiej nie dotknal. I mezczyzn tez sie to tyczy.

Gość gość
S********j gość. Mówiłem, że pytałem się kobiet a nie jakichś zjebów :classic_cool:

Gość gość
Z***ami nazywaj takei k********y, a nie osoby, ktore tak uwazaja.

Gość gość
Ja tam na złość takim zjebom jak ty szanują takie kobiety i cieszę się, że jest ich coraz więcej :classic_cool: Niczego nie zmienisz, nie długo wyzwolenie seksualne w Polsce będzie czymś normalnym i codziennym a tacy jak ty będą sami do końca życia :classic_cool:

Gość gość
Nie sadze :) Nawet ateisci moga byc porzadni i nie miec wielu partnerow, a sk****ala kobieta zawsze taka bedzie i zadne nazwyanie jej jakas k***a "wyzwolona" Ci nie pomoze :) I szacunek to sie nalezy tym, ktorzy sami sie szanuja, przede wszystkim.

Gość gość
Szacunek należy się tym, którzy szanują innych ludzi :classic_cool: ty ewidentnie na ten szacunek nie zasługujesz :D owszem wyzwolenie seksualne w Polsce rośnie siłę- gdybyś wyszedł z domu lub wyjechał z tej wiochy, w której mieszkasz to byś do zauważył prawiczku o mentalność taliba xD Dziewictwo jest nic niewartym przeżytkiem i nikt normalny do tego wagi nie przywiązuje :classic_cool: i nic nie możesz z tym zrobić :classic_cool: Kobiety, zacznijcie mi odpowiadać na topic, bo mi jakiś p***b próbuje zdominować temat :D

Gość gość
Ojejku, ojejku, Co Ty mi jeszcze k***a nie powiesz :D Masz jeszcze jakies madrosci? :D Ilu o******elas dzisiaj? Pochwal sie.

Gość gość
Swedzi Cie c**ka i dlatego sie pytasz kobieto k***o wyzwolona? :D

Gość gość
Jestem facetem ty poj***e xD Widzicie kobiety: nie musicie żyć tak jak dyktują wam niektóry zjeby jak tez powyżej- możecie żyć jak chcecie i bzykać się ile chcecie. Są tacy, którzy nie uważają tego za coś złego i mają to w d***e ilu mieliście- tak jak ja. Nie jesteście skazane na facetów pokroju talibów, więc nie podporządkowujcie się ich nakazom, co to czystości i ch*j wie czego jeszcze :D

Gość gość
I dobrze niech k***y p*****la sie z k****arzami, bo to dobra partia dla nich i ta sama liga :D I niech sobie beda razem. Tylko niech pozniej nie udaja niewiniatek i nie zaklamuja liczby partnerow z ktorymi sie k***ily. Trzeba byc szczerym do konca. K****arz zrozumie Cie i dla niego to nie bedzie mialo znaczenia.

Gość gość
Lepiej być k****arzem i mieć z******te życie, wspomnienia i mnóstwo kobiet koło siebie niż prawiczkiem, noł lajfem i nałogowym koniobijcą tak jak ty xD :D :classic_cool:

Gość gość
Nie jestem prawiczkiem. Mam dziewczyne i jestem z nia szczesliwy, a takie k***sy jak Ty nigdy tego nie zaznaja, bo tylko umieja p******ic sie po kiblach z d******* :) Tacy podludzie, mozna sobie nimi buty wycierac :) Zegnam.

Gość gość
z nr 1 bym nawet na randkę nie poszła a c dopiero do łożka. I ni chodzi o to, że szanuje cnotliwośc, ale o to, że brakuje mu szacunku do innych. W szczególności do kobiet

Gość gość
Jestem facetem i do czego to doszlo, ze mezczyzna, ktory nie chce byc z kobieta, ktora miala wielu partnerow, nie szanuje kobiet. To ona sie nie szanuje i malo, ktory facet o zdrowych zmyslach powaznie ja potraktuje. Nie pisze tego zlosliwie.

Gość gość
@up Żyj i daj żyć innym. Nikt nikomu nie każe być z taką kobietą, ale po co ją opluwać i wyzywać?