Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xmas party

Czy taka sukienka pasuje na Xmas party z pracy

Polecane posty

Gość gość
moim skromnym zdaniem ta sukienka nie pasuje na impreze pracownicza, jest zbyt "dyskotekowa" moim zdaniem, spróbuj coś takiego: 1.wloska-rozkloszowana-sukienka-suwak-jak-skora-i3751802318.html 2.sukienka-kontrafalda-suk7-s-i3782978726.html 3.trapezowa-sukienka-zloty-suwak-na-plecach-36-m33-i3752100698.html ja niedawno kupiłam tę trzecią (trzeci link), beżowa i jest naprawde fajna i możesz w niej wystąpić nie tylko na imprezie w pracy ale również u rodzinki na święta :)

Gość gość
to linki z allegro.pl tylko nie chciało mi wkleić całości

Gość Feedback 12321
Dlaczego odpisujecie trollowi pod nickiem Terenia? Nie widzicie, ze to tylko prowo? Przeciez przesiaduje tutaj non stop, codziennie od rana do poznej nocy. Zignorujcie trolla a pojdzie sobie w cholere. Jak jej odpisujecie to sie tym jara. Ignor 🖐️ * Autorko, ile masz lat? Bo wiesz, dobor sukienki tez zalezy od wieku, a wiele mlodych dziewczyn ubiera sie jak ciotka. Jesli chodzi o opinie na temat sukienki, to nie podoba mi sie i nie zalozylabym czegos takiego na work party. To jest letnia sukienka, ewentualnie na jakies wyjscie do pubu czy na romantic spacer :) Masz jeszcze czas, poszukaj czego stosownego w sklepach. P.S: Pozno macie xmas party. My juz jestesmy "po" :)

Gość gość
Dokładnie tak jak piszesz: na dzień i na lato, na pewno nie na taką imprezę.

Gość Xmas party
Dzieki dziewczyny, wlasnie chodzilo mi o takie obeiktywne zdanie. Bo ja zazwyczaj przed kazda impreza kupuje nowa sukienke I chociaz raz chcialam sie powstrzymac. Ale moim zdaniem macie absolutna racje. Czas mam na szukanie sukienki, tylko nie lubie zakupow po prostu szczegolnie teraz jak sklepy sa zawalone ludzmi i miejsca parkingowego ze swieca szukac ;) Juz postanowilam ze wybiore sie na zakupy, temat uwazam za zamkniety ;) Feedback 12321 - u nas w tym roku wyjatkowo pozno za tydzien w piatek:) pozdrawiam i znikam.

Gość makiado
taką http:/ /www.ebay.co.uk/itm/ Beautiful-Reiss-Strapless-Party-Dress-Size-8-/261349751470?pt=UK_Women_s_Dresses&hash=item3cd9a8baae chociażby taką