Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce kupic telefon tradycyjny nie smartfon jaki najlepszy

Polecane posty

Gość gość
miał już ktoś tego goopohne?

Gość Terrawitka
Ja mam telefon z Goophones :) I to był dobry wybór - nie zawiesza się i niczym sie nie różni od markowych ;) Oprócz ceny..była dużo niższa :) . Mialam obawy tylko jesli o czas przesyłki chodzi bo mi sie spieszyło ;) ale dotarł w nienaruszonym stanie i szybciej niż myslałam. uważam że warto :)

Gość gość
Ja się zastanawiam nad kupnem telefonu ale nie jakiegoś badziewia tylko czegoś fajnego. Patrzyłem tutaj: http://www.orange.pl/klienci_ind/telefony Czy to są korzystne świąteczne oferty? CZy widział ktoś lepsze gdzies?

Gość gość
jednak więcej jest dostępnych smartfonów, ale jak się dobrze poszuka to można znaleźć coś fajnego. Sporo tradycyjnych telefonów w przystępnych cenach znajdziesz na digitalmobiles.pl.

Gość Ambasador marki Samsung
Samsung S6 zadowoli najbardziej wymagającego użytkownika. Telefon ma bardzo szybki przesył danych, nie zawiesza się nawet przy największych grach czy aplikacjach. Obraz jest bardzo dobry, rewelacyjny kontrast, bardzo żywe, nasycone kolory, bardzo dobre kąty widzenia, dobra czytelność w słoneczny dzień. Dobrze pracuje dotyk smartfonu.

Gość gość
Największy wybór zarówno smartdonów jak i nawigacji Uroute znajdziesz w ofercie sklepu internetowego pod adresem www.uroute.pl. Sklep oferuj***ardzo atrakcyjne na rynku ceny i bardzo szybko realizuje zamówienia. Moim zdaniem warto skorzystać z oferty!

Gość gość
widziałem niedawno na matrixmedia jakieś telefony tradycyjne, ale nie mogę ich znaleźć w tej chwili

Gość gość
Operatorzy nadal oferują jakieś klawiaturowe. Sprawdź sobie na komórkomacie.

Gość gość
Z takich tradycyjnych to ja poleciłam Max Coma MM136. Mam go już naprawdę długo super mi służy. Ma całkiem spory wyświetlacz co jest na plus przy pisaniu smsów czy wysyłanych mmsach. Ogólnie i tak największą zaleta jest to, że bateria naprawdę długo trzyma. A telefon niedrogi, kosztuje jedynie ok 80 zł.

Gość karka

smartfon ma o wiele wiecej mozliwości, np. ten nowy Samsung Galaxy Note 10, widziałam że Media Expert ma dobra oferte

Gość Kinia
Dnia 20.08.2019 o 17:27, Gość karka napisał:

smartfon ma o wiele wiecej mozliwości, np. ten nowy Samsung Galaxy Note 10, widziałam że Media Expert ma dobra oferte

Ja już go zamówiłam i jestem ciekawa czy tak samo dobrze prezentuje się na żywo 😉 

Gość Aweful

W rankingach antutu samsung galaxy note 10 bardzo ładnie wypadał przez długi okres. I do teog genialnie wygląda play.pl/telefony/samsung/samsung-galaxy-note-10/

Gość sorross

A moze BlackBerry Key 2? To połączenie telefonu tradycyjnego ze smartfonem, ma wbudowaną tradycyjną klawiaturę, która bardzo ułatwia korzystanie na co dzień z urządzenia. 

Gość Edyta

A jak z baterią w takim telefonie? Ile ona trzyma? Klawiatura to bardzo fajna rzecz:)