Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WALKA O ŻYCIE OLUSIA

Polecane posty

Gość gość

Mój siostrzeniec urodził się z wada serduszka, z niedorozwojem lewej komory serca. Miał już dwie operacje w Polsce. Teraz czeka go w Niemczech. Musi się odbyć jak najszybciej. Jeszcze w grudniu! Jej koszt to 29 tysięcy euro

Gość gość
Zgłoś się do jakiejś fundacji. Może Wam pomoże.

Gość gość
Każdy kto chce pomoc proszę o odwiedzenie na facebook'u profil Olusia: Olek Spadło-walka trwa i Olek Spadło-serduszkowa walka trwa. Na tym drugim profilu odbywają się licytację przedmiotów. Jutro podam tu link do fundacji

Gość gość
Zgłaszamy apel o pomoc wszędzie gdzie się da. Pomogły już dwie fundację przekazując każda 10 tysięcy zł.

Gość gość
macie tez konto za granica ?

Gość gość
Fundacja na rzecz dzieci z wadami serca Cor Infantis 86 1600 1101 0003 0502 1175 2150 z dopiskiem ,,Aleksander Spadło". Dla wpłat zagranicznych: USD PL93 1600 1101 0003 0502 1175 2024. EUR PL50 1600 1101 0003 0502 1175 2022. Kod SWIFT dla przelewów z zagranicy: ppabplpk

Gość gość
Przelałam 50 gr, powodzenia.

Gość gość
Cioci Oluś <3

Gość gość
Podnoszę

Gość kosc_kosc
a nie moze mama Olka zamelodowac sie w Niemczech, oplacic ubezpieczenia?maly mialby wtedy operacje za darmo

Gość gość
Myślę, że jak mogłaby to zrobić to pewnie by tak zrobiła. Ludzie w takich sytuacjach szukają wszędzie pomocy i myślą nad każdym rozwiązaniem

Gość gość
Myślę, że jak mogłaby to zrobić to pewnie by tak zrobiła. Ludzie w takich sytuacjach szukają wszędzie pomocy i myślą nad każdym rozwiązaniem

Gość kosc_kosc
ale mysle ze o wiele taniej byloby sie jej zameldowac , gdziekolwiek, oplacic ubezpieczenie, to chyba cos okolo 50-100 euro za miesiac i idzie z dzieckiem do lekarza, poszukacie ludzi, ktorzy pomoga

Gość gość
Jakby to było możliwe to każdy by tak robił i żadne zbiórki nie były by potrzebne. Bo nikt tych pieniędzy nie zbiera dla widzimisia. Nikomu nie życzę zasypiać z myślą czy się uda. Czy moje dziecko da radę, czy serduszko wytrzyma zbiórkę

Gość gość
Przyznam się bez bicia i odrazu mówię że jest mi głupio mogłabym wysłać parę groszy zawsze sobie to obiecuję ale nigdy nic z tego nie wychodzi :( nie mam do tego głowy zapominam.Tyle razy sobie obiecywalam nigdy nic z tego nie wyszło :( mieliśmy wielkie chęci np. W szkole zrobić paczkę dla dzieci biednych z 3-go świata jak zwykle zapomnieliśmy karton stoi do dziś :( kurde jakoś SMS łatwiej wysłać :(