Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie się tak wtrącają

Polecane posty

Gość gość

... Wkurzyła mnie koleżanka komentując mój związek. Bo - uwaga - jak to tak może być, że para mieszka razem, jest ze sobą 6 lat i nie spędza świąt razem? Ale laska nie rozumie, że jego rodzice są bardzo konserwatywni więc mnie nie zapraszają (w końcu małżeństwem nie jesteśmy jeszcze) a mój facet widuje się z rodzicami tylko w te dni bo to jedyna okazja kiedy może pojechać tyle kilometrów. Przecież to nie jej sprawa! Nam nie jest z tym łatwo ale rozumiem mojego mężczyznę, że chce choć te 4 dni w roku spędzić z rodziną. Rozumiem, że jego rodzice mają określone poglądy i choć z nimi się nie zgadzam to je szanuję. Przyznaję, że o tyle mnie to zabolało, że nie jest to dla mnie łatwa sytuacja, dla mnie święta są ważne i chciałabym spędzić je z mężczyzną mego życia. Myślę jednak, że to jeszcze kwestia max 2 lat i już do końca życia będziemy mogli dzielić się opłatkiem 24 grudnia i jakoś to "przetrwamy" :) Dlaczego ludzie muszą się tak wpierdzielać?

Gość gość
bo mają okazję poczuć sie lepiej

Gość gość
nie wiem, u mnei jest taka sama sytuacja i jest to dla mnie najzwyczajnie normalne. ale ja nie wyobrazam sobie wigilii bez rodzicow ;)

Gość gość
Z drugiej strony Ty nie musisz się tym przejmować.

Gość gość
No nie muszę. Ale przyznaję, że nie jest to tak całkowicie łatwa sytuacja. Bo też wolałabym żeby nasi rodzice mieszkali blisko i żebyśmy mogli się chociaż drugiego dnia świąt zobaczyć ;) A ta mi złośliwie przysrywa :P