Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile czasu czekalybyscie z staraniami o kolejna ciaze po stracieDziecka

Polecane posty

Gość gość

Np w trakcie poronienia lub porodu przedwczesnego gdzie dziecko by nie przezylo.

Gość gość
u mnie minie zaraz 6 lat a ja dalej nie gotowa a mam 35

Gość gość
Po poronieniu czekałam na pierwszą miesiączkę, potem poszłam na kontrolę, wszystko się oczyściło, więc zaczęłam starania. Jak na razie się nie udało, teraz będzie trzeci cykl.

Gość gość
To zalezy co bym czula w srodku... od stanu psychicznego. Czy bylsmabym gotowa. To indywidualna sprawa. Jedni decyduja sie od razu a inni juz nigdy... co ty czujesz?

Gość gość
ja czekalam do pierwszego okresu czyli 1,5 miesiaca. ja bardzo chcialam od razu zajsc w ciaze. czulam ze kolejna ciaza mnie uleczy. i po czesci tak bylo, zacznij starania kiedy bedziesz gotowa. jak poszlam do lekarza i powiedzialam ze jestem w ciazy to o malo mnie nie zjadla oczami ze tak wczesnie ciaza po tak poznym poronieniu. poszlam do drugiego i tamten nie mial nic przeciwko temu ze tak wczesnie. dziecko urodzilo sie zdrowe bez zadnych wiekszych problemow

Gość gość
6 lat staraliśmy się o dziecko. Ciąża zakończyła się poronieniem. Trzy miesiące później znowu byłam w ciąży. Lekarz powiedział, że mamy się starać jak najszybciej... no i tak wyszło...