Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy szwedki wg was są ładne

Polecane posty

Gość gość

i ogólnie Skandynawki? bo słyszałem ,że tak,a wybieram sie do Szwecji niedlugo

Gość gość
a jakie to ma dla ciebie znaczenie? Szwedka i tak nie spojrzy na polaka:D

Gość gość
zależy na jakiego Polaka :)

Gość gość
są bardzo ładne ,choć nie wszystkie wiadomo... ale wiele jest pieknych Skandynawek

Gość gość
Szwedki to feministki, jak liczysz na latwy podryw, to się przeliczysz, dużo jest samotnych kobiet tam, bo wolą być singielkami. Zresztą one naprawdę nie chcą Polaków

Gość gość
Zdazaja sie sliczne Szwedki ale wiekszosc to przecietne i potwierdzam nie Szwedka raczej nie zainteresuje sie Polakiem . Ale jesli Ci sie nawet uda jakos taka zdobyc to nie licz cieply obiadek po powrocie z pracy .

Gość gość
ładne, powiem to choć jestem kobietą. Nawet nie wiem czy nie ładniejsze od Polek...zwykle są wysokie, jasnowłose, niebieskie oczy lub zielone, delikatne rysy, smukle sylwetki. Coś w stylu Avril Lavigne choć ona chyba Skandynawką nie jest

Gość gość
ale też myślę ,że mają dość wysokie wymagania co do facetów. zainteresowałyby się Polakiem jakby naprawde coś sobą reprezentował i wygladał. Polki są mniej wymagające na ogół i często zadowolą się ,, pierwszym lepszym"

Gość gość
Ooo Tak. Ja osobiście uwielbiam Szwedki- ich urodę, mentalność oraz to, że potrafią o siebie zadbać oraz na co dzień przywdziać jakąś sexy sukienkę. Co do tego, że Szwedki nie spojrzą na polaka to nie do końca prawda. Nie spojrzą na takich robili, którzy tam przyjeżdżają. Znam wiele przypadków, gdy Polak wiązał się ze Szwedką. Ja sam nie mogę narzekać na powodzenie, gdy tam jestem (jestem przystojny i lubię się dobrze ubierać oraz mam tak kuzyna w moim wieku, więc łatwo było mi poznać Szwedów i Szwedki :) ). Ogólnie jak chcesz wyrwać Szwedkę, to przede wszystkim musisz się odpicować- nie możesz wyglądać jak typowy polaczek. Ogólnie Szwedki są otwarte i komunikatywne, więc jak się postarasz to na pewno jakąś wyrwiesz. Powodzenia :D

Gość prawictwo pospolite128
Ukrainki są ładne . Szwedki takie sobie

Emily Bloom jest z Ukrainy www.kindgirls.com/video/emily_bloom2/202/

W zasadzie to Slowianki sa najładniejsze

Gość gość
Szwedki są przepiękne ale mają za to bardzo silnie podziurawioną pipę

Gość Wazne2014aaaaa
Mówi się że Polakom podobają się Szwedki bo one są bogate i że Polacy się z nimi puszczają ale przecież nie każdy Polak taki jest, są Polacy którym podobają się Szwedki ze względu na urodę, tradycję, kulturę, język Szwecji i szukają prawdziwej miłość. I tak samo jest z Polkami którym np podobają się Hiszpanie ze względu na urodę, tradycję itd Hiszpanii, i szukają prawdziwej miłości ale wiedzą że najważniejszy jest charakter, a stereotypy kłamią bo ludzie nie są tacy sami są różni więc nikogo nie należy skreślać przez narodowość tylko charakter bo on jest najważniejszy. nie każda np Szweda, nie każdy np Hiszpan uważa że Polak ho hańba i Polka to hańba. Stereotypy kłamią a więc nie każdy Polak/Polka itd są np ładni i fajni bo sa też brzydcy i nie fajni, ale też każdy ma inny gust, ludzie na zachodzie czasem lepiej wyglądają bo bardziej dbają o wygląd ale Polak/Polka też może np lepiej dbać o włosy itd liczy się charakter a nie wygląd a operację plastyczną można zawsze zrobić Pozdrawiam :-)

Gość Wazne2014aaaaaa
Mówi się że Polakom podobają się Szwedki bo one są bogate i że Polacy się z nimi puszczają ale przecież nie każdy Polak taki jest, są Polacy którym podobają się Szwedki ze względu na urodę, tradycję, kulturę, język Szwecji i szukają prawdziwej miłość. I tak samo jest z Polkami którym np podobają się Hiszpanie ze względu na urodę, tradycję itd Hiszpanii, i szukają prawdziwej miłości ale wiedzą że najważniejszy jest charakter, a stereotypy kłamią bo ludzie nie są tacy sami są różni więc nikogo niie należy skreślać przez narodowość tylko charakter bo on jest najważniejszy. nie każda np Szweda, nie każdy np Hiszpan uważa że Polak ho hańba i Polka to hańba. Stereotypy kłamią a więc nie każdy Polak/Polka itd są np ładni i fajni bo sa też brzydcy i nie fajni, ale też każdy ma inny gust, ludzie na zachodzie czasem lepiej wyglądają bo bardziej dbają o wygląd ale Polak/Polka też może np lepiej dbać o włosy itd liczy się charakter a nie wygląd a operację plastyczną można zawsze zrobić Pozdrawiam :-)

Gość CZYTAJ TO
Nie które dziewczyny i chłopcy z innych krajów są bardzo ładni ale i tak najładniejsi są Polacy i Polski :-) !

Gość Jesteście dziwni
Piszecie że Polacy/Polki Szwedzi/Szwedzi są ładni i fajni a potem piszecie że są nie fajni i nie ładni że się podobają Polki/Polacy Szwedą/Szwedką z wzajemnością a potem piszecie że jest inaczej wniosek prostu wszyscy ludzie nie są tacy sami są różni nie ma reguły a generalizowanie uogulnianie i nie zauważanie że ludzie są różni to debilizm.

Gość gość
Rośnie nowe pokolenie Szwedek, które mają jednego z rodziców z innego kraju. I są naprawdę piękne. Rodowite Szwedki to rasowe kobiety, były od zawsze piękne, ale teraz są jeszcze piękniejsze, bo mieszają się typy urody z całego świata. Polacy nie mają tutaj powodzenia. Każda Szwedka wie, że Polak to kłopot. Kłopot z językiem, kasą, ciągłą tęsknotą do PL i jęki jak to w Szwecji jest źle. Polacy słabo sobie radzą w Szwecji, bo praca robola czy sprzątaczki nie jest w cenie. Są wyjątki oczywiście, np ja.

Gość Rafał1991
Moja Klaudia z wyglądu przypomina Kiirę Korpi. Jest tak ładna że mogła by być Szwedką albo Norweżką

Gość gość
Kolega Szwed powiedział ze szwedki sa łatwe i sypiaja z każdym , dlatego mi dziad siostrę podrywal xd

Gość gość
Mi Norweg powiedział ze skandynawowie lecą na Polki bo skandynawki nie sa mile , i nic nie potrafią

Gość gość
Mój starszy brat ma żonę Szwedkę, mają dziecko, wiec raczej one lubią polakow, potwierdzam, jest bardzo ładna

Gość Polska prawicowa
A jak Szwedki wygladaja, bo ciezko sie dopatrzyc przez te burki :D

Gość gość
zalezy, co kto lubi. Mnie się nie podoba taki chłodny typ urody, blada cera i jasne oczy. do tego ostre rysy.

Gość gość
Mnie sie nie podobaja. W Krakowie przyjezdza ich pelno. Nawet jednej od drugiej odroznic nie mozna. Nuuuuda. Wysokie, chude tyczki, zarumienione twarzy i dlugie blond wlosy. A do tego ten smieszny kaczkowaty jezyk gęgęgęgę.