Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izaa Zaaa

Mam wspanialego meza

Polecane posty

Gość Izaa Zaaa

Jest dobry, kochany, opiekunczy. Jest nie tylko mezem ale i przyjacielem, doradca. Kims na kim zawsze moge polegac. Ja porywcza, nerwowa, uparta, zodiakalny Byk. On spokojny, opanowany, grzeczny, zodiakalne Ryby. Jestem czasem leniwa zona, czasem nie chce mi sie ugotowac obiadu bo: bolaca miesiaczka/bolaca owulacja/bol glowy/wielki pryszcz na czole ;) Maz wtedy przychodzi z pracy i mnie przytuli i zamowi take away. Po 7 latach razem nadal codziennie mi mowi ze jestem piekna i seksowna. Kocham go nad zycie! Tak tylko chcialam sie wygadac :)

Gość młoda 23
a ma dużego ?

Gość Niegrzeczna 29
To super że masz takiego męża :) całuski :***

Gość gej kombinator
mój facet jest taki sam !!! :) ❤️

Gość 47457347
to przyślij go do mnie do prawdziwej kobiety :P

Gość Izaa Zaaa
Ma tez wady, jak kazdy. Np.strasznie nie lubi zmywac naczyn, chrapie jak smok... Ale nie zamienilabym go na żadnego innego mężczyznę. Wczoraj ugotowal mi pyszna kolacje, podal pod nos, potem posprzatal wszystko bo ja sie źle czulam. Po 7 latach nie zmienil sie wcale i mam nadzieje ze taki zawsze pozostanie:) <3

hihi. to super ;-))) życzę Ci, żeby taki już pozostał. Mój Mo tez jest "do tańca i różańca" ;-))) tylko teraz przechodzi grypę i niestety..---> teksty typu "kochanie ja chyba umieram" (to akurat jak ma gorączkę) słyszałam już z 4 razy a choruje od wczoraj :P hahahah ;-))) mam nadzieje, ze szybko mu przejdzie, bo zaczynam tęsknic za jego żywiołowością, opiekuńczością i zaradnością :P hmm,...chyba ze mnie straszna egoistka :P buziaki :)