Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moglam zajsc w ciaze

Polecane posty

Gość gość

Hej kochalam sie z chlopakiem w dni plodne to bylo 6 dni temu dokladnie :) I od 3 dni boli mnie lewy jajnik tak czasem kuje, rwie i promieniuje az do kosci ogonowej mam tez dziwny bol piersi taki cieply ale tylko od strony zewnetrznej piersi tak jak by pod pachami i bokami piersi... Raczej watpie zeby to moglo ciaze oznaczac bo nie mam sluzu tzn mam uczucie mokrosci ale tylko tyle, Senna jestem ale to z powodu godzin pracy wstaj***ardzo wczesnie i zawroty glowy tez sa objawem tego wczesnego wstawania... Czytalam duzo o pierwszych objawach ciazy kobiety maja zylki na piersiach kreske ciemna pod pepkiem ja tego nie mam Moim zdaniem to tez za szybko na jakie kolwiek objawy ale kazdy ma inny organizm A wiec wiecie co to moze byc? Strasznie sie tez boje torbieli itd... Wiem ze nie jestescie lekarzami ale moze ktoras z was tez takie bolesci miala i moze mi troche pomoc :) Do ginekoliga ide 10.01.14 Bo wyjechala na urlop a tylko do niej chodze bo jest kochana delikatna i cudowna wiec poczekam na nia :)

Gość gość
Nikt nie mial podobnie?

Hej. Na ciążowe objawy to raczej za szybko ;) prędzej jajeczkowanie :) co do żył na piersiach to raczej później - o ile w ogóle - się pojawiają, a linia pod pępkiem pojawiła się u mnie w zaawansowanej już ciąży..i nie jest też jakoś mega widoczna :) Uzbrój się w cierpliwość, poczekaj do następnej @ i jak się będzie spóźniała dobrych kilka dni, wtedy zrób test :)

Gość kamikadzka
Cierpliwości

Gość gość
chyba trochę za wcześnie?????????????????? na jakiekolwiek objawy !!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ewcia 1982 jestem cierpliwa :) tylko bol juz mnie denerwuje schylac sie nie moge :(

Masz termin do ginekologa więc sprawdzi co Tobie dolega :) na ciążowe objawy za wcześnie:) wiem po sobie i od innych kobiet ;)

Gość gość
Chyba napisalam w pytaniu ze na objawy za wczesnie... ( dlaczego was ludzi wrednych jest wiecej niz milych)?

Gość gość
Ewcia 1982 dziekuj***ardzo za odpowiedz zycze ci milego dnia i wesolych swiat Dziekuje

Gość gość
Na 100% napisze aby inne kobiety z podobnymi bolami wiedzialy po czesci o co chodzi i co moze byc tego przyczyna :) Dziekuje rowniez :)

Kochana ciemna linia, linea nigra występuje w 2, a nawet 3 trymestrze dopiero, a czasem wcale jej nie widać. Zrób test będziesz miała pierwszy punkt odniesienia, zawsze to coś. Kochałaś się w dni płodne to już możesz śmigać do apteki :P

Gość gość
No tak ale minelo dopiero 6 dni wiec na test za wczesnie... I tak boje sie zrobic ten test mam mieszane uczucia jak sie okaze ze ciazy nie ma to sie zastrzele a jak bedzie to tez stracha bede miala nie wiem czemu sie boje ale bardziej sie boje nie byc w ciazy :p

Nam się udało za 3-4 razem. Wczesniej,po spozniajacej sie @ robilam test ale negatyw. W koncu drugi raz,znow spozniona i ok.6 dni po terminie test od razu pozytywny :) poczekaj,tak mysle,do nastepnej @ chyba,ze ginekolog cos C***owie :) i jak nie tym razem,to innym :)

Gość gość
Wiem wiem jak nie tym razem to innym :) Przeciez jakos trzeba sie pocieszac hehe tylko wkurza mnie to ze te kobiety co nie chca dzieci zachodza raz dwa a my te co chcemy mamy pod gorke :( Macie tez takie wrazenie ze jak znowu wam sie nie idalo to nie czujecie sie kobietami?

E tam :P nie zastrzelisz się ja też byłam zaskoczona ale jakoś cały świat na tym jedzie. Ja miałam dokładnie takie pierwsze objawy jak te, które opisujesz ale reguły nie ma. Dziwiłam się co sie dzieje ze mną aż do 8 tygodnia, najgorsza była ta senność, spałam wszędzie i we wszystkich pozycjach, hehe stara, a głupia :P Pozostaje Ci czekać zatem.

Gość gość
Oj to juz raczej nie ciaza doszly mi jeszcze rwace bole pachwin cholerka Teraz sie boje roznych chorob...

Gość gość
Musze bo zwariuje ale mogloby tak byc ja wyluzuje a bol przejdzie juz nie mam sily na te bole tragedia jakie my kobiety biedne jestesmy...

Przestań panikaro! może to przemęczenie, może na okres Ci się zbiera boleśniej niż zwykle. Choroby jak choroby dzisiaj co druga ma jakieś przeboje z jajnikami, z jajowodami, z hormonami ale jakoś żyjemy ( ja akurat walczę z tymi trzema jednocześnie :P )

Gość gość
Przemeczenie na pewno nie nic.takiego nie tobie abym zmeczona byla praca siedzaca koncze prace o 12 do domku jade juz jest ugotowane posprzatane i zazwyczaj jem po pracy cos poogladam pobawie sie z moimi pupilkami w domu i jakos tak czas zleci ze 17 jest ide sie kapac i o 18.30 /19.00 juz spie wiec zmeczenie odpada ale jakies chorobsko jest mozliwe

Gość zjadlam pseudonim
A jaka masz temp bo jesli normalna to w ciazy nie jestes

Gość gabRycha7774326
Nie jestes w ciazy wmawiasz sobie

Gość gość
dobrze, ze 6 godz po bzykaniu nie pytałaś czy mozesz być w ciazy