Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PODRYWA MNIE KASJER Z BIEDRONKI

Polecane posty

Gość gość

i co najgorsze on tez mi sie podoba, ja mam 24 lata, on na oko tak ok 32-33, nie jest nachalny tylko flirtuje, tylko ja jestem okropnie niesmiala jak przelamac te niesmialosc :( zawsze sie czerwienie

Gość gość
Nie uważasz, że to trochę wstyd spotykać się z kasjerem?? Dla mnie tacy zawsze byli 'niewidzialni'.

Gość gość
moze jest multimilionerem tylko tak dla niepoznaki sie przebrał hahahahahhahaahhahaaaaa

Gość gość
a jak bys go poznała na imprezce gdzie na miescie bo tak tez mogłoby byc to dalej był by kasjerem tyle tylko ze powiedziała by o tym sam a nie przy kasie hahahhahaaaa a jak bmy był młotkowym w fabryce młtkiem dziłaał .......

Gość gość
a ty co robisz zawodowo jakie masz wykształcenie

Gość gość
Mam wyższe, pracuje na Uniwerku i kończę doktorat. Nie pikam na kasie.

Gość gość
O/1O provo rzecz jasna:o

Gość gość
hahhaa doktorat w wieku 23-24 lat a to dobre to ile lat miłas jak skonczyłas studia 19 hahaha nastepny marny projekcik

Gość gość
Stworzone po to by bluzgać człowiekowi na niższym szczeblu majątkowym jak i zawodowym. Perfidne świnie, tylko tym się karmicie, podnosząc własne ego kosztem innych

Gość gość
Nie mam zadnego doktoratu. Jestem zwyczajna dziewczyną, studiuję geodezję. Tamto wczesniejsze to podszyw. Nie dziele ludzi na lepszych i gorszych. Jego zawód mi nie przeszkadza. Niee mam nic do tego. Ktos odbiegl od tematu. Mi chodzilo o to ze jestem zbyt niesmiala i czasami wstydze sie dłuzej z nim zagadac bo np zauwazy ze sie czerwienie albo cos...

Gość gość
Skończyłam 30 lat, robię co lubię i za to mi płacą. Nie muszę się zrywać bladym świtem i pędzić do roboty.

Gość gość
buahaha:-D internetowcy sie znalezli:-D co za roznica gdzie ktos pracuje? dzis biedra,jutro lidl pojutrze microsoft raz sie pracuje za 2 tys innym razem za 20 tys w zyciu jak w kalejdoskopie raz z gorki raz pod