Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawweczka6996

głodóka 7 dni

Polecane posty

Gość truskawweczka6996

Hej , wiem że nie powinnam ale chce zgubic troche kilogramów Mam 1,62 i 60 kg. Chciałabym ważyc 55- 56 kg, Później będe jeszcze na jabłkach . KTO Z MNĄ ?? Zaczynam juz dzisiaj /zważe sie po 3 dniach

Gość truskawweczka6996
Hej to zaczynamy pierwszy dzień. Pierwszy dzień zjadłam rano kromke ciemnego pieczywa nie wytrzymałam ;/ Ale wiecej nie zjem , a jutro juz w ogóle nie będe jadłaa , był to wstęp ;) Na razie jest dobrze , pije zieloną herbatke teraz :) Będe cwiczyła rano i wieczorem. I wieczorem na spacer ide. Mam nadzieje ze ktos sie przyłączy :)

Gość miki321
Hej, mogę się przyłączyć? Co prawda nie do końca stosuję głodówkę (jestem na diecie cytrynowej) ale dla niektórych to to samo ;) masz coś przeciwko?

Gość SylwiaFilkusik
Według mnie głodówka tylko osłabia organizm....szkoda zdrowia

Gość gość
Jesli po niej nie powrocisz do poprzednich nawykow zywieniowych/ bialko odzwierzece, cukier.., to chyba jest to dobry sposob na oczyszczenie organizmu przed zmianami.

Gość Fabiolka55
Faktycznie osłabia organizm. Ja sama kiedyś spróbowałam, ale nie wytrzymałam i zrezygnowałam. Potem zaczęłam stosować dietę MŻ i ćwiczonka i to mi trochę w odchudzaniu pomogło. Zrzuciłam w ciągu kilku tygodni 5 kilo. Ale teraz stosuje dodatkowo kapsułki odchudzające - dokładnie te - www.skracaj.com/6c69.html i nareszcie moja waga sukcesywnie się zmniejsza. Liczę na to, że do sylwestra zrzucę te 9 kilo.