Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przepisy nietylko świąteczne

Polecane posty

Gość gość
Małe galaciki gotuje rosów z włoszczyzny i udek z kurczaka potem mięso rozdrabniam warzywa kroje układam w małych pojemnikach zalewam rosołem i do lodówki aby stężało czasami dodaje do rosołu żelatyny ale to zależy jaki tłusty rosół wyjdzie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jkonfiturka
Baka z jabłkami 5 jajek ubić y 1.5 szkl cukru dodać 1 szkl oleju 2 szkl mąki 2 łyżki kakao 1 łyżeczke sody i proszku do pieczenia wszystko ubijamy i dodajemy jabłka ok 4-5 sztuk pokrojonych w kostkę wylewamy do formy i do piekarnika na 180 st czas pieczenia zależy od soczystości jabłek ale tak od 45 do 60 minut pn wystygnięciu posypuje cukrem pudrem Babka szybka prosta i smaczna POLECAM

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość na skróty
A ja wam polecam gotowe mieszanki ciast tkj kopiec kreta karpatka krówka wz itp :-D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość na skróty
Muszle z mięsem pół op makaronu muszle to te duże podgotować nk 3 min farsz zmielona pierś z kurczaka sól pieprz pęczek posiekanego szczypiorku trocię żółtego startego sera trochę szynki pokrojonej w kostkę i ubita śmietana 30 proc to razem mieszamy i faszerujemy muszle układamy je w wysmarowanym naczyniu żaroodpornym SOS. Na patelni rozgrzewamy trochę oliwy i sważymy na niej cebulę pokrojoną w kostkę gdy cebula zeszkli się wlewamy do niej śmietanę RAMĘ to biało fioletową i mieszamy uważamy na date ważności bo może się zwarzyć sos doprawiamy solą i pieprzem i polewamy nim gotowe muszle wkładamy do piekar na 50 min do godz na 180- 190 st SMACZNEGO

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zmuszlowana
No ja jadłam kiedyś takie muszle i przyznaję były fantastyczne przepyszne i teraz mam na nie przepis więc na 100 proc je zrobię dziękuje za przepis

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zmuszlowana
Zmuszlowana bardzo cieszę się że mój przepis przypadł ci do gustu pochwal się zaś jak ci wyszły i jak smakowało Pozdrawiam Papa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
buahahaha na skroty i zmuszlowana cos ci nie wyszlo :D jaka wpadka, och tak jaki super przepis uuuummm jakie smaczne toto :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dlaczego temat nie może być ograniczony tylko do przepisów? Po co te głupie komentarze? Po co obrażanie obcych sobie osób, których się w ogóle nie zna?!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×