Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinka716

Sierpniówki

Polecane posty

Gość Malinka716

Witam jestem taka szczęśliwa jestem w CIĄŻY 6 tydzień to moja druga ciąża. Jak na razie czuję się nie najlepiej mam zawroty głowy ale daje jakoś radę :)

Gość shha
tez jestem w 6 tyg i czuje sie fatalnie, brak mi sil na cokolwiek a mdlosci bleh...mam przez cały dzien:/

Gość Malinka716
Ja dzisiaj idę jeszczę do pracy..nie wiem jak to przetrzymam ;/ Słyszałaś już bicie serduszka twojego maluszka?

Gość gość
"jeszcze do pracy"??? to jutro już na L4?

Gość shha
Jeszcze nie, a Ty? ja na razie podchodzę do tej ciąży ostrożnie, bardzo się cieszę oczywiście ale to moja druga ciąża a pierwszą poroniłam na początku 7tc, staram się nie zamartwiać...ale różnie z tym bywa

Gość megi2579
Jeju juz sierpniowki:-) a sama heszcze niedawno zaczynalam jako styczniowka, a dzis juz nawet nie mam pewnosci czy w grudniu nje urodze:-) powodzenia dziewczyny, duzo zdrowka!

Gość shha
Będziesz mieć prezent na święta:))

Gość Malinka716
No zobaczymy jak będę się czuła w pracy,może dam radę! Sprzątam w firmię więc może być ciężko ;( Ja jeszcze też nie slyszałam bicia serduszka bo byłam w piątym tygodniu jak byłam u gina ale może teraz jak pójde a idę za tydzień to usłyszę :)

Gość shha
Ja też się wybieram za tydzien, bylam wczoraj ale lekarz uprzedzal mnie że moze jeszcze nie widac serduszka, ale urosl w ciagu kilku dni ponad centymetr:))

Gość Malinka716
No tak teraz te nasze kruszynki będą rosnąć na potęgę :) w 5 tygodniu zaledwie mm dwa ...a teraz juz w cm będą :) A powiedz mi jak masz z upławami ? Bo u mnie masakra co chwila biała wydzielina ...

Gość gość
u mnie nie jest tak zle, choc pamietam ze przy pierwszej ciazy bylo znacznie gorzej:))znacznie bardziej dokuczliwe mam te mdlosci, z ktorymi nie jestem w stanie sobie poradzic i bole brzucha:/

Gość Sofiiiii
Witam! Też chciałam się dołączyć. Też jestem w ciąży, u mnie kończy się 6 tydzień licząc od ostatniej miesiączki. Byłam już na wizycie. Nie widziałam serduszka:-( ale zarodek jest więc czekamy. Za mną dwie nie udane ciąże więc bardzo się boję. Mdłości i ciągły głód od poniedziałku mnie nie opuszczają:-( mam nadzieję że będzie nas więcej:-)

Gość shha
Też się boję, bo pierwsza ciąże straciłam...na dodatek lecze sie na tarczyce. staram się myslec pozytywnie, ale nie zawsze mi to wychodzi. Czujesz głod? ja mam wrecz wstret do jedzenia:) zwlaszcza jak o czym pomysle, np. o jakims ciastu od razu mi niedobrze:)

Gość Malinka716
Dziewczyny musicie być dobrej myśli. Ja poszłam do gina jak byłam w 2 tygodniu ciąży wtedy mi powiedział,ze to ciąża i nic więcej.Strasznie się bałam czy bedzie zarodek czy nie ale teraz jestem szczęsliwa ze jest zarodek i wszytsko ok teraz tylko trzeba wypoczywać i być dobrej myśli będzie wszystko ok ! Zdjęcie pierwsze mojego koraliczka już mam :)

Gość Malinka716
Moje złe samopoczucie polega na tym,że jak leże jest ok ale gdy wstanę męcze się jak nie wiem wczoraj odkurzałam na 3 razy ... Kości mnie bolą i głowa .... a co do jedzenia to tez mam apetyt nawet ostatnio robilam schabowe o 22 :)

Gość Sofiiiii
Staram się nie denerwować i nie myśleć negatywnie, tym razem musi się udać. Tym że nie widziałam serduszka nie przejmuje się bo wiem że dużo dziewczyn tak miało a potem było wszystko dobrze więc nie ma co się nakręcać! Czuje głód ale jakoś jeść mi się nie chce jak patrzę na jedzenie:-o zwariować można! I te zapachy... Czuje się jak główny bohater filmu Pachnidło:-):-):-)

Gość Malinka716
Pewnie serduszkiem nie ma co się zamartwiać :) Musi bić !!! A w którym tygodniu się dowiedzieliście,że jesteście w ciąży?

Gość shha
ja juz czulam ze jestem od 3 tyg, wiem ze wiele osob uwaza ze tak na prawde pierwsze oznaki sa pozniej, ale ja po prostu wiedzialam:)

Gość Sofiiiii
Ja zrobiła test w dzień okresu i wyszedł pozytywnie:-) ale przeczucie też było :-)

Gość Malinka716
A ja jak zrobiłam test to byłam w pierwszym tygodniu a jak poszłam po tygodniu do gina to byl to 2 tydzień

Gość gość
malinka najpierw sie doucz jak sie ciaze liczy (najlepiej szkole skoncz) a potem sie bierz za robienie dzieci! niedouk piepszony

Gość Malinka716
Przepraszam bardzo szkołę to ja mam skończoną i to nie byle jaką! I nie będę zniżała się do takiego niskiego poziomu ja Ty by wyzywać ! Jestem szczęśliwa,że mam w brzuszku małego bąbelka i nic tego nie zmieni !!!!

Gość gość
w 2tc to ty co najwyzej moglas sie starac o ciaze i byc przed owulacja. 'i to nie byle jaka' - hahaha, Oxford? widac ze nawet liczyc nie umiesz a wywyzszasz sie jakbys co najmniej lekarzem byla