Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fioletowy kwiat

Przyrost bety hcg pomoze ktos

Polecane posty

Gość Fioletowy kwiat

Pomoze ktos obliczyc prawidlowy przyrost bety hcg? 26dc-58.60 Jaka powinna byc beta w 31dc (120h pozniej) Z gory dziekuje

Gość gość
a nie lepiej było zrobić po 48 h, bądź 72 h ;)

Gość Fioletowy kwiat
No niestety nie moglam. Czy ktos mi moze powiedziec jak to sie wylicza?

Gość gość
na wynikach powinnas miec zakresy

Gość Fioletowy kwiat
Na wyniku te zakresy sa tak rozlegle, ze ciezko cos wywnioskowac. Wiem ze sir wylicza bete ale nie wiem wlasnie jak

Gość gość
Dziewczyno wyluzuj! Beta nie ma aż takiego znaczenia; prawidłowy przyrost nie gwarantuje prawidłowej ciąży. Np. przy pustym jaju płodowym też przyrasta. Potwierdziłaś ciążę i ok. Teraz musisz czekać ok 2 tygodnie na pierwsze pewne potwierdzenie prawidłowej ciąży: pęcherzy ciążowy w macicy z zarodkiem i bijącym serduszkiem.

Gość Kokoo Dżambo
W 48h powinno przyrastać ok o ok 60 procent, więc sobie oblicz, prawdopodobnie jesteś w ciąży a nie radzisz sobie z procentami?

Gość gość
I jak wyżej - beta o niczym nie świadczy. Ja raz dostałam wynik 2000 i nie byłam w ciąży (błąd labo) W ciąży (NIBY) w 48 h miałam przyrost 26 krotny czyli dużo za dużo (też pewnie błąd labo) gin w ogóle nie zwrócił uwagi na wynik

Gość Fioletowy kwiat
Naprawde ciezko wam udzielic odpowiedzi bez obrazania? Tyle was odpowiedzialo,ale zeby ktos doradzil to juz nikogo nie ma.lepiej naposac cos nie natemat i byc zadowolonym.porazka. Ludzie pomagajcie sobie! Jezeli nie znacie odpowiedzi to nie wchodzcie na temat ktory was nie dotyczy. W ciazy jestem. Dzisiaj powtorzylam bete, chcialam wiedziec jakiego wyniku moge sie spidziewac,tak trudno wyjasnic? Ech.

ja moge ci napisac jak było u mnie beta pierwsza 226 , beta po 48 h 789 i beta po 72 h 2012 . Ciąża była książowa.

Gość gość
Dziewczyno jesteś w ciąży a nie potrafisz obliczyć tak prostej rzeczy? 28 dc powinno być o 60 procent więcej niż w 26dc 30 dc o 60 więcej niż w 28 dc 32 o 60 więcej niż w 30 i tak dalej i tak dalej KTOŚ MA WZIĄĆ TWOJ WYNIK I TO LICZYĆ?! Dostałaś rady. Racja, że żaden wynik nie oznacza prawidłowej ciąży. ZROZUM DZIEWCZYNO TROCHE MYŚLENIA NIE SZKODZI

Gość gość
A umnie pierwsza beta 759 po 48h 21000 (tak nie pomyliłam się) i ciąża książkowa a dziecko słodko śpi

Gość ale wy jestescie
Niektorzy perfidnie. Przeciez nie kazdy musi umiec obliczac bety jakies! Dziewczyny sie chce doradzic,a wy zamiast.obloczyc jak normalny czlowiek o rUcscie.jadem.k***a co za ludzie. Autorko nie pomoge bo sie nie znam

Gość gość
"Uważa się, że we wczesnej ciąży stężenie beta hCG powinno wzrastać nie mniej niż o 66% w ciągu 48 godzin, o 114% w ciągu 72 godzin i o 175% w ciągu 96 godzin. Po szóstym tygodniu ciąży prawidłowa szybkość narastania poziomu beta hCG ulega zwolnieniu. "

Gość gość
powinno byc ok 300 to nie jest nic trudnego do obliczenia a jaki masz wynik?

Gość gość
a te co sie wymadrzaja ze 60 % to niekoniecznie, bo tak naprawde prawidlowo to o ok 100% a minimum 60%

Gość Fioletowy kwiat
Mam 779

Gość gość
No i GRATULACJE!!!! ;)