Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniieszkaa

kuchnia ikea zabawka dla dzieci

Polecane posty

Gość agniieszkaa

Witam, czy Wasze dzieciaki bawią się chętnie kuchniami-zabawkami. Chce córce/2 lata/kupić taką kuchnię i plastikowe warzywka i zastanawiam się czy to dobra inwestycja, tzn czy dzieci bawią się tym dłużej??? chodzi mi o taki zestaw: allegro.pl/super-cena-super-kuchnia-duktig-ikea-kuchnia-i3784980165.html ta jest fajna bo nie wściekle kolorowa i mnie samej też się podoba:P

Gość gość
link nie wchodzi

Gość gość
nie wyświetla się link, ale kojarze kuchnie z Ikei i są świetne. super pomysł na prezent, dziewczynka na bank długo się będzie bawiła w dom

Gość mmmm25
kupiliśmy naszej 3latce, pobawiła się jeden dzień i stoi. koleżanka kupiła 2latce i mała też się nie bawi, takie dzieci są jeszcze trochę za małe żeby się interesować taką zabawką udawać że gotuje itp. kuchenka bardziej sprawdza się u 4letnich dziewczynek bo one potrafią się bardziej zainteresować tego typu zabawkami, ale wybór należy do ciebie

Gość agniieszkaa
jak wklejam cały to wychodzi że spam http ://allegro.pl/super-cena-super-kuchnia-duktig-ikea-kuchnia-i3784980165.html

Gość gość
Jak dla mnie za droga. Zabawka powinna kosztowac max 150 a nie prawie 400zl;/

Gość gość
Wystarczy skopjowac, usunac odstep i link dziala tak trudno to zrobic?

Gość gość
Super jest ale ta cena. Póki co mojej corce 18 m kupiłam tańszą plastikową. Jak będę widzieć ża zabawka spasowała to pewnie drewnianą kupię. Strach ryzkowac tyle kasy

Gość gość
moja niespełna 3 latka dostała kuchnię od Mikołaja. Od tego czasu sporadycznie się z nią widujemy :( Ciągle gotuje, urządza przyjecia dla lalek, ustawia talerze itd, itd. Nie chce nigdzie wychodzić, bo tęskni za swoimi zabawkami :) ALE pierwszego dnia kompeltnie nie wiedziała jak się tym bawi i prosiła, zeby bawic się z nią. Gdy zobaczyła jak się gotuje "na niby", ze można na niby dodawać przypraw, wlewać wody, nalewać na talerze itd to już chętnie bawi się sama. Czasem ans tylkop zaprasza na przyjęcie ;) A kuchni z Ikei jest super - dla mnie za droga- ale jesli Cię stać napewno posłuzy małej, tylko poświęc jej (córce) trochę czasu, żeby mogła poobserwować jak się tym bawić

Gość agniieszkaa
wiem że kosztuje trochę-ale ta z alle-gro kosztuje i tak ponad 100zł mniej niż w ikei, lubię drewniane zabawki bo służą dłużej i są bardzie stabilne.Widziałam taką plastikową u znajomych i wystarczyło się o nią oprzeć żeby przewrócić. Poza tym zabawki po córce dajemy bratanicy, więc wolę żeby były trwalsze.A jeszcze powiedziałam rodzinie żeby nie kupowali pod choinkę mniejszych zabawek-tylko złożymy się na coś większego. Więc ja z tych 400 zapłacę tylko100:):)

Gość gość
moje dzieciaki maja wlasnie taka, i super sie bawia (1,5roku synek i 6lat corka), kupujac to kuchnie juz wiedzialam, ze dzieciaki beda sie bawic bo zawsze jak chodzily do takiej salki zabaw w ikeii to przy tej kuchni koczowaly, kupilam im tez do kmpl garnki, rozne chochelki i talerzyki itp, jak nie jestes pewna czy corce sie spodoba to moze zacznij od ciut mniejszej i tanszej, np smoby

Gość gość
no to kupuj - szafeczki w tej kuchni są na magnesy, można nawet podłączyć wode :) napewno przetrwa zabawę dwójki dzieci :) Zyczę udanej zabawy ;)

Kolorowa kuchnia kidkraft jest wspaniałym dodatkiem do dziecinnego pokoju. Ale najważniejsze jest to, żeby mały kucharz lubił w niej gotować. Dzieci kochają tak jak mamusie rządzić w kuchni. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl .

Gość gość
Moja dwuletnia corka się nią bawi. Jest b fajna i dobrze wykonana :) polecam