Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fOxyR

PRAGNE DZIECKA problem z zajsciem w ciaze BIG PROBLEM

Polecane posty

Gość fOxyR

Witam :):) Jestem troszeczke zaklopotana 24-letnia Kobietka :) Od ponad pól roku staramy sie miec dziecko z Moim Chlopakiem, uprawiamy sex codziennie a czasem nawet 3 razy dziennie. Obliczalismy tez dni plodne i nic:( Czy to moze byc prawdopodobienstwo nieplodnosci ktoregos z nas? Nie biore tabletek od ponad 1,5 roku. Jak sadzicie powinnam poszukac jakiegos specjalisty i przebadac sie nawzajem? :( Pomocy :)

Gość gość
Tak, radziłabym udać się do specjalisty.

Gość gość
Boże, dziewczyno. Proponowałabym najpierw się ogarnąć, a nie wyskakiwać z tekstami 'uprawiamy seks nawet 3 razy dziennie'. Ja się nie dziwię, że nie możesz zajść w ciążę. Pomyśl, dlaczego. Myślenie nie boli.

Gość gość
Może po prostu ty albo twój chłopak jesteście bezpłodni.

Gość gość
za często uprawiacie seks i wyczerpał się zapas plemników w jajach, teraz to ci tylko pomoże jurny proboszcz po mszy

Gość Helper 79
..."Boże, dziewczyno. Proponowałabym najpierw się ogarnąć, a nie wyskakiwać z tekstami 'uprawiamy seks nawet 3 razy dziennie'. Ja się nie dziwię, że nie możesz zajść w ciążę. Pomyśl, dlaczego. Myślenie nie boli."... Co Ty zazdroscisz czy co? LoL sam bym chcial zeby Moja dziewczyna chciala robic to ze mna tyle razy.... ale radzil bym troche przystopowac bo plemniki moga byc slabe bardzo Powodzenia