Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do Mezczyzn z niskim libido

Polecane posty

Gość gość

Serio seks moglby dla Was nie istnie? Ja mam wysokie moj maz niskie. Nie zdradza na pewno wiec prosze bez?takich komentarzy. Ani nie roztylam sie. Prosze powiedzcie czy seks dwa razy w mc rwajacy minute to njie jest juz przesada. Ja oszaleje.

Gość gość
2 razy w miesiącu po minucie to zdecydowanie za dużo! zalecam umiar

Gość gość
Dzieki wielkie za wsparcie. No faktycznie jakas niewyzyta jestem ze dwie minuty na miesiac to dla mnie za malo:(

Gość gość
A ile można ****** jedną dziurę?

Gość gość
R********.c

Gość gość
Przeciez sa normalni faceci ktorzy zonka nie gardza i po wielu latach. My jestesmy dopiero dwa lata para! Od pol roku malzenstwem!

Gość gość
Z malopolski jestem ,moze blisko mieszkasz, ze 3 razy w tygodniu porzadnie cie zerzne . On niemusi wiedzec:-)

Gość gość
Dolny Slask

Gość gość
16.54 takienwulgarne wypowiedzi mnie nie biora. Autorka.

Gość gość
Nie jestem szpetna. Przecietna, szczupla.

Gość gość28
Jestem mężczyzną 28-letnim i mam niskie libido, robiłem badania hormonów i wszystko jest w normie. Po prostu taki już jestem moje dotychczasowe związki rozpadały się między innymi ze względu właśnie na tą sferę. Szkoda że poznając kobietę nie można stwierdzić na początku jakie jest jej libido... No cóż tak już jest i nic nie zmienię, lubię pieszczoty bliskość i przytulanie ale nie zawsze musi kończyć się to stosunkiem.

Gość gość
Nie potrafilabym na razie umawiac sie na seks.. Dziekuje za propozycje, ale kurcze nie mam takiego charakteru.. Moze za jakis czas jak juz przekresle zwiazek wtedy bedzie mi wszystko jedno. . Zreszta jednak potrzebowalabym jakiejs bliskosci emocjonalnej a nie tylko czysty seks. Nie odnalazlabym sie w tym...

Gość gość
17.15 gosciu, zeby moj maz chociaz chcial wiecej bliskosci czulosci i pieszczot to ten seks moglby nawet taki marny byc jak jest. Ale trzy minuty gry wstepnej i inuta seksu rowna sie frustracja dla mnie..

Gość gość28
Rozumiem Ciebie, powiedz czy wasz seks przed urodzeniem dziecka był dla was satysfakcjonujący? Jeśli tak to może warto by było zbadać poziom hormonów?