Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDZIWIONA sasiadka

CZY TO MOZLIWE BY CÓRKA WSTYDZIŁA SIE PRACOWITEGO OJCA

Polecane posty

Gość ZDZIWIONA sasiadka

mój sąsiad od pracy przy budowie domu po godzinach wygląda zmeczony i staro a słyszałam ,ze jego córeczka go wstydzi się bo zle wygląda a to ze ma mame pani dyrektorke w pracy sumienna dokładna a w domu brudaska nie dba by mąż miał co zjeść po ciężkiej pracy ,kaze mu posprzatac i ugotować jak mu cos się nie podoba i od słowa powstają kłótnie a corka krzyczy wes z nim rozwód obie woleli by przystojnego pijaka co wy o tym sadzicie ale domu nowego obie chcą tylko brzydkiego faceta i ojca nie ALE DOM NIE BRZYDKI I NIE PRZYSPORZY IM WSTYDU co sadzicie o tym bo mnie krew zalewa a podobno podała zona o rozwod ale z jego winy bo w zły sposób zonie zwracał uwagę ,ze brud i brak obiadu to teraz musi jej za to dom oddac a sam pod most a najlepiej do psychiatryka

Gość gość
Daj mu d**y.

Gość Rabo bahn
primo - czemu na erotycznym secundo - najbardziej pracowity jest chomik w koleczku w akwarium tretio - pewnie troche malo wiesz na temat tego co sie dzieje w tym domu

Gość oj oj te sprawy
oj znam taka sytuacjie prawie taka sama i powiem jedno maz robol nie wykra z pania na stanowisku nawet gdyby dokonał sobie zmiane twazrzyczki bo zona i tak dziecko nastawi przeciw niemu by osiagnac swój cel tj odebranie domu