Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

27 tydzien ciazy a plec dziecka nie znana

Polecane posty

Gość gość

na poczatku tzn w 20 tygodniu lekarz powiedzial ze bedzie chlopiec a w 24 ze dziewczynka jednak.. wiec co w koncu?? czy to prawda ze jezeli jest dziewczynka to na poczatku lekarz sie myli i trudniej jest ustalic jemu tą płeć??

Gość gość
bedzie dziewczynka

Gość gość
To powiedz jak ten konowal w 13 tygodniu robił ci usg prenatalne, gdzie milimetry (np. przezierność) decydują o tym czy dziecko jest zdrowe?

Gość gość
mojej kolezance we wczesnej ciazy powiedzial ze CHYBA chlopczyk, a potem ze jednak dziewczynka i sie urodzila dziewczynka.

Gość gość
też obstawiam dziewczynkę, mi lekarz mówił , że u płodów żeńskich mogą być obrzęknięte wargi sromowe -co można pomylić z jądrami.

Gość gość
tez mysle ze dziewczynke bede miala z racji takiej iz na poczatku dzidzia byla tak ulorzona ze nie bylo widac plci , puzniej natomiast cos tam pokazala na sekundke doslownie i mialbyc to najprawdopodobniej chlopiec a ostatnio ze dziewczynka. kolejna wizyta za 2 dni ciekawe...

Gość gość
ulozona*

Gość gość
"póżniej ", " miała być" Na litość boską, wstydziłabyś się .

Gość gość
" nieznana "

Gość mamaWL
Zapraszam serdecznie, sprzedaje ubranka po mojej córci w naprawdę suuppper stanie http ://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=3371091 Należy skopiować link, wkleić go w przeglądarce i zlikwidować spacje po słowie http Naprawdę polecam!!! To już ostatnie minuty! WARTO Wysyłam ubranka odrazu po wpłacie pieniążków!!!!

Gość gość
roznie to bywa moze byc jedno albo drugie. Nieraz cala ciaze lekarze mowia ze to np. dziewczynka a tam chlopiec. znam juz nie jeden taki przypadek, nie nastawiaj sie dowiesz sie za 13 tyg

Gość cztery z plusem
Mnie lekarka na polówkowym powiedziala ze nie widzi nic miedzy nogami wiec sobie wytlumaczylam ze to dziewczynka, ale potem ze 3 razy mi powiedziala ze tam jest pepowina albo cos i w zasadzie to nic nie widzi i nic mi powiedzieć nie moze i nie ma zadnej pewności. Tak wiec dopiero po porodzie się dowiedzialam kogo urodzilam. Trzymalam już maluszka na brzuchu i lekarka powiedziala ze zabiera do ważenia i wtedy zapytalam "a tak wlasciwie pani doktor co co się urodzilo? chlopiec czy dziewczynka?" :D:D:D W sumie mi bylo rybka plum wtedy bo cieplutkie pachnace kochanie bylo już przy mnie :)

Gość gość
a kogo urodzilas