Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza za wolno sie rozwija POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Witam dziś byłam u lekarza bo znowu zaczęłam krwawić i wg moich wyliczeń powinnam byc w 11 tc a lekarz patrząc na usg podał ze to 8tc3 dni jak to możliwe.Na wcześniejszych wizytach zdiagnozowana u mnie krwiaka ktory niestety nie maleje. Dodałam ze zaszłam na tabl anty i z krwawieniami wtedy było bardzo rożnie bo miałam plamienia na początku ktore jak to lekarz ujal mozna nazwac okresem i mogłam zaciążyć później. Jutro przymusowo ide na bete

Gość gość
Spokojnie....może faktycznie zaszłaś w ciążę w późniejszym terminie. Nie zaprzeczysz,że ginekolodzy jednak znają swój fach. Zrób betę,za dwa dni znowu i zobaczysz czy prawidłowo przyrasta. I tylko spokój Cię ratuje. Uszy do góry! Będzie dobrze ;)

Gość gość
Nic na to nie poradzisz, nerwami nic nie wskórasz, poczekaj. Jeżeli ciąża jest silna to przetrwa, jeżeli nie to oznacza że coś z nią nie tak i obumrze tak czy owak. Brutalne to ale prawdziwe.

Gość edabrowska
bedzie dobrze, nie bój sie i trzymaj sie

Gość gość
albo cykl byl zbyt dług i;) miałam tak przy 1 ciąży,fakt poroniłam ale nie z tego powodu,miałam np.wg usg 7t4d a powinno być niby12 tc ;) -miałam długi cykl