Gość gość Napisano Grudzień 11, 2013 Poziom żelaza aż 203,7... a powinnam mieć od około 40 do 140. 49% limfocytów. Górna granica normy kończy się na 45%. I niski poziom hemoglobiny. Mam 15 lat, moja waga jest w normie. Zauważyłam, że nie rosnę jak rówieśnicy. Zatrzymałam się na 158, mam krótkie palce jak u dziecka. Niedoczynność/nadczynność tarczycy, cukrzyca, arytmia serca... już sama nie wiem. Tutaj objawy, może ktoś mi pomoże: -nerwowość -potliwość (wchodząc po schodach, choćby na drugie piętro, oblewam się potem, mam wtedy skurcze w łydce, duszności i kołatanie serca). -ciągle odczuwam ogromne zmęczenie, a mimo to bezsenność -biały język - ciągle chce mi się pić -obniżony nastrój, a nawet mogę już śmiało powiedzieć: depresja, nerwica -drżenie rąk i nóg -ogólne osłabienie -worki na górnej powiece i pod oczami -nadwrażliwość na ciepło i nadmierna potliwość -rzadkie, wypadające włosy i rozdwajające się paznokcie -zawroty głowy -brak energii -kłopoty z koncentracją i nauką -zaparcia -sucha skóra -wilgotne dłonie (przez ogromny stres) -kołatanie serca, po najmniejszym wysiłku jest okropne. W sumie ciągle bardzo szybko bije, nawet przed snem. -zaburzenia pamięci -wysokie ciśnienie i przyśpieszony puls -ucisk na szyi, okolice tchawicy -mam szmery na sercu -czasami i nagle serce mnie kuje, jakby zamierało i nagle przyśpieszało bicie -żyję w ciągłym stresie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach