Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Wysoki poziom żelaza i limfocytów co to może oznaczać

Polecane posty

Gość gość

Poziom żelaza aż 203,7... a powinnam mieć od około 40 do 140. 49% limfocytów. Górna granica normy kończy się na 45%. I niski poziom hemoglobiny. Mam 15 lat, moja waga jest w normie. Zauważyłam, że nie rosnę jak rówieśnicy. Zatrzymałam się na 158, mam krótkie palce jak u dziecka. Niedoczynność/nadczynność tarczycy, cukrzyca, arytmia serca... już sama nie wiem. Tutaj objawy, może ktoś mi pomoże: -nerwowość -potliwość (wchodząc po schodach, choćby na drugie piętro, oblewam się potem, mam wtedy skurcze w łydce, duszności i kołatanie serca). -ciągle odczuwam ogromne zmęczenie, a mimo to bezsenność -biały język - ciągle chce mi się pić -obniżony nastrój, a nawet mogę już śmiało powiedzieć: depresja, nerwica -drżenie rąk i nóg -ogólne osłabienie -worki na górnej powiece i pod oczami -nadwrażliwość na ciepło i nadmierna potliwość -rzadkie, wypadające włosy i rozdwajające się paznokcie -zawroty głowy -brak energii -kłopoty z koncentracją i nauką -zaparcia -sucha skóra -wilgotne dłonie (przez ogromny stres) -kołatanie serca, po najmniejszym wysiłku jest okropne. W sumie ciągle bardzo szybko bije, nawet przed snem. -zaburzenia pamięci -wysokie ciśnienie i przyśpieszony puls -ucisk na szyi, okolice tchawicy -mam szmery na sercu -czasami i nagle serce mnie kuje, jakby zamierało i nagle przyśpieszało bicie -żyję w ciągłym stresie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować