Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki prezent za 20zł dla doroslego

Polecane posty

Gość gość

Jestem ciekawa waszysz propozycji. dla kobiety i mezczyzny.

Gość gość
Może ja napiszę co ja bym chciała: - mleczko do ciała z tych które używam - krem do rąk, jak wyżej, ładne pilniczki (lubię takie ładne gadżety) - fajny żel pod prysznic - wodę toaletową też z tych które używam, w wersji mini - herbatę na wagę, taką jaką lubię - kubek, ale ładny, miseczkę na płatki bo codziennie jem- dostaję czasem ale ciągle coś się tłucze - szalik/chustę - kalendarz na ścianę- też ładny, z tych które lubię - etui na smartphona - brelok do kluczy, bo ciągle szukam w torebce nie wiadomo ile - jakieś akcesoria do e-papierosa (zawsze się przyda, ale i tu trzeba wiedzieć których używam) - książkę (w tej cenie w taniej księgarni spokojnie się coś znajdzie) - ulubione słodycze - kominek zapachowy albo olejek - świeczki zapachowe- ja akurat lubię, nie każdemu pasują, zwykle robią za kolejny bibelot Z braku laku ucieszyłyby mnie bardziej praktyczne rajstopy czy nawet skarpetki niż dezodorant którego nie użyję.

Gość gość
A mój mąż na pewno ucieszyłby się ze słuchawek, myszki, jakiegoś tam kabelka, z niektórych kosmetyków, herbaty, słodyczy, książki... tak, do 20 zł myszkę czy słuchawki też można dostać.

Gość gość
fajne ale dobrze trzeba znac to osobe ktorej chce sie dac prezent.

Gość gość
Raczej nikomu obcemu, czy kuzynce typu piąta woda po kisielu nie kupujesz prezentów? Nie trzeba znać bardzo dobrze, wystarczy bywać u kogoś, zobaczyć w łazience że używa kosmetyków konkretnej firmy, jak ma urządzone mieszkanie, posłuchać czasem bo ludzie mimochodem wspominają co kupili, co im się podoba a co nie, w ostatecznośc***odpytać żonę/męża/mamę... Zawsze mnie wkurzały prezenty takie na odczepnego właśnie, to jest dobre na klasowe mikołajki. No chyba ze w pracy taką akcję masz i faktycznie koleżance która siedzi dwa biurka dalej i której tylko "cześć" mówisz, kupujesz ten prezent...

Gość gość
ja np. z ta osoba mam slaby kontakt. nie bywam u niej. takze nie znam jej upodoban.

Gość gość
I nigdy jej nie widziałaś na oczy w sytuacjach towarzyskich? Nie słyszałaś żeby rzuciła że lubi kawę czy tiramisu? Już masz pomysł na zapach płynu do kąpieli, kremu do rąk czy smak czekoladek. NIgdy nie używała przy Tobie żadnych kosmetyków, nie rzuciła że ciągle gubi klucze czy drobne, nie narzekała że telefon jej się zarysował, nie rzuciła opinii na temat, kurcze, nie wiem- szczotki do włosów, herbaty? To komu kupujesz prezent i dlaczego, skoro to właściwie kompletnie obcy człowiek? Bo ja nawet sąsiadowi mogę zgadnąć że przydałaby się duża, zamykana popielniczka na przykład, bo ciągle pali na balkonie i wiatr mu pety rozdmuchuje, potem narzeka przy sprzątaniu, a panu ze sklepu na dole nowa saszetka na pasek bo mu się zamek rozwalił...

Gość gość
ta osobe widuje 2-3 razy do roku. u tesciow.

Gość gość
haha, prezent za 20zł:D

Gość Wierna jednemu
ość Może ja napiszę co ja bym chciała: - mleczko do ciała z tych które używam - krem do rąk, jak wyżej, ładne pilniczki (lubię takie ładne gadżety) - fajny żel pod prysznic - wodę toaletową też z tych które używam, w wersji mini - herbatę na wagę, taką jaką lubię - kubek, ale ładny, miseczkę na płatki bo codziennie jem- dostaję czasem ale ciągle coś się tłucze - szalik/chustę - kalendarz na ścianę- też ładny, z tych które lubię - etui na smartphona - brelok do kluczy, bo ciągle szukam w torebce nie wiadomo ile - jakieś akcesoria do e-papierosa (zawsze się przyda, ale i tu trzeba wiedzieć których używam) - książkę (w tej cenie w taniej księgarni spokojnie się coś znajdzie) - ulubione słodycze - kominek zapachowy albo olejek - świeczki zapachowe- ja akurat lubię, nie każdemu pasują, zwykle robią za kolejny bibelot Z braku laku ucieszyłyby mnie bardziej praktyczne rajstopy czy nawet skarpetki niż dezodorant którego nie użyję. X Podziwiam Ciebie :) masz pomysły niesamowite :) tanie prezenty a potrzebne w codziennym użytkowaniu a mogą sprawić wiele radości niż nie jeden prezent drogi :)